09.03.2022
Jennifer Aniston, mesaj de solidaritate fata de femeile din Ucraina: „Sunteti incredibile si intreaga planeta va sprijina” - FOTO

Jennifer Aniston isi indeamna fanii sa ajute femeile din Ucraina, care „lupta eroic pentru tara si poporul lor”.

Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, Jennifer Aniston a transmis un mesaj de solidaritate fata de toate femeile din Ucraina. Actrita in varsta de 53 de ani a dorit sa laude „femeile si fetele din Ucraina”, care isi apara eroic tara.

„Ma gandesc la femeile si fetele din Ucraina si din toata lumea care lupta eroic pentru tara si poporul lor. Ca soldati, ca mame, ca organizatoare, ca protestante, ca jurnaliste… Pentru aceste femei care isi risca viata in Ucraina si in tarile vecine: sunteti incredibile si intreaga planeta va sprijina”.

Aniston i-a incurajat de asemenea pe fanii sai sa ajute poporul ucrainean, oferindu-le mai multe link-uri catre diverse asociatii si organizatii caritabile.

„Stiu ca e greu sa iti dai seama care e cea mai buna metoda prin care poti ajuta, asa ca las cateva link-uri si metode prin care poti oferi suport acestor femei”, a mai adaugat actrita.

Printre organizatiile amintite de Aniston se numara Come Back Alive, World Central Kitchen, Care.org si Crucea Rosie Ucraina.

Jennifer Aniston nu este singura actrita de la Hollywood care si-a aratat sprijul fata de victimele din Ucraina. Recent, Mila Kunis si Ashton Kutcher au declarat prin intermediul unui clip video postat pe Instagram ca vor dona 3 milioane de dolari sub forma de ajutor umanitar pentru Ucraina si ca intentioneaza sa organizeze o strangere de fonduri care sa atinga suma de 30 de milioane de dolari.

„Evenimentele care s-au petrecut in Ucraina sunt devastatoare. Nu exista loc in aceasta lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanitatii”, a spus Mila Kunis in clipul video postat pe contul de Instagram al sotului sau.

Actrita s-a nascut in Ucraina, la Cernauti, insa a parasit tara alaturi de familia sa cand avea doar 8 ani. Acum, ea si Kutcher fac un apel catre oamenii din intreaga lume, cerandu-le sa li se alature cauzei si sa doneze pentru victimele razboiului din Ucraina.

Ksenia Sobciak nu a parasit Rusia pentru a merge in vacanta! Aceasta ar urma sa ii schimbe cetatenia fiului sau la Israel - FOTO

„M-am considerat intotdeauna un cetatean american, un cetatean american mandru. Iubesc tot ce a facut aceasta tara pentru mine si familia mea. Dar astazi sunt mai mandra ca niciodata ca sunt ucraineanca”, a mai adaugat Mila.

„Ashton si cu mine am decis sa donam 3 milioane de dolari pentru Airbnb.org si Flexport.org prin GoFundMe.org, intr-un efort de a strange 30 de milioane de dolari. Astazi, sunt o ucraineanca mandra. In timp ce familia mea a venit in Statele Unite in 1991, eu m-am nascut in Cernauti, Ucraina, in 1983. Ucrainenii sunt oameni mandri si curajosi care merita ajutorul nostru in momentele de nevoie”, a spus actrita de origine ucraineana.

Articole din aceeasi categorie