24.01.2024
Dianna Rotaru a facut cumetria fetitei sale! Mai multi artisti de la noi au fost nasi si s-au distrat pana in zori - VIDEO

Iti prezentam cumetria de care avut parte fiica Diannei Rotaru. Douazeci de nasi, muzica buna si energie debordanta au fost la petrecerea de botez. Ce urari a primit Laura Emilia, dar si cum s-au distrat invitatii, vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

O cumetrie pe masura, cu multi artisti si cu un alai mare de nasi, mai exact 20 la numar. „Am o mare placere sa fiu alaturi de ea. Sarbatoarea lor a inceput cu foarte mare dispozitie”, a mentionat Petru Chicu, chef.

„Cu acesti parinti frumosi, voiosi, sanatosi, cu atata dispozitie, numai un ingeras ca Laura poate sa fie. Ea este vedeta din prima zi”, a spus Ala Andon, numerolog.

„Ce pot sa doresc? Multa fericire in casa, sanatate, sa aiba Domnul in paza aceasta familie frumoasa”, a notat Alla Chichicea, pediatru.

Gerard Pique a tot tinut-o pe Shakira in triunghiuri amoroase! A inselat-o chiar si cu prietena ei - FOTO/VIDEO

Laura Emilia a avut o petrecere de botez pe cinste, asta pentru ca tare multi artisti i-au fost alaturi. „Ce pot sa-i doresc unui copilas micut? O copilarie frumoasa alaturi de parintii ei dragi, sa fie sanatoasa, sa aiba o soarta buna de la Dumnezeu”, a mentionat Tatiana Jacot, interpreta.

Printre nasii de botez este si medicul care a asistat la nasterea micutei. „Nasterea unui copilas este fericire, dar botezul este cel mai de vis moment”, a spus Elena Parpaut, medic obstetrician-ginecolog.

Horoscop 24 ianuarie 2024. Dragostea poate aduce unele zodii de la extaz la agonie

De la petrecere nu au lipsit prietenii din Romania, care au spus ca la Chisinau se simt ca acasa. 

Fericita si emotionata este si sora Dianei, care a spus ca Laura Emilia este ca si fiica ei: „Pentru mine Laura Emilia este exact ca copilul meu. Stau cu ea cu mare drag”.

Articole din aceeasi categorie