20.10.2022
Vlad Sliusarenco uimeste din nou! In noul sau videoclip pentru piesa „Osu Bosu”, umoristul a purtat un scutec. Afla cum s-a simtit acesta in timpul filmarilor, dar si care este mesajul cantecului - VIDEO

Invitat in platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost umoristul Vlad Sliusarenco care a scris de curand un imn al bebelusilor. O fi grea viata de parinte sau altceva nu se intampla in viata lui, afla chiar de la el.

Recent, Vlad a lansat o piesa care se numeste „Osu Bosu”, iar versurile acesteia sunt despre viata de parinte. Cu toate acestea, Vlad recunoaste ca videoclipul nu este exact asa cum si-a dorit. „In mare parte acum copiii ne ocupa tot timpul. Despre asta pot sa scriu, nu pot sa glumesc despre altceva. Asta e viata mea acum. Copilul nu are ce sa inteleaga in aceasta piesa. N-o sa inteleaga nici despre ce este vorba, n-o sa inteleaga ironia si nici faptul ca eu am transpus idee asta de a fi un copil prin prisma unui mic bebelus. Videoclipul nu este chiar asa cum mi-am dorit eu pentru ca trebuiau si mai multi bani si mai mult timp.”

Horoscop 20 octombrie 2022. Tensiuni pentru unele zodii in relatiile profesionale

Si-a obisnuit fanii cu piese si videoclipuri mai deosebite. Nici de aceasta data Vlad Sliusarenco nu a incalcat traditia si a purtat in noul sau clip video un scutec. Intrebat cu s-a simtit cand l-a purtat, el a raspuns: „Un pic m-am simtit mai batran cu vreo 40 de ani. Ma gandeam: „Oare nu este too much?” Dar de ce sa fie, nu se vede nimic.”

Comediantul a recunoscut ca nu face bani din piesele sale, insa primeste placere de la rezultatul pe care il obtine. „Nu fac bani din ele, dar ma uit la dansele si imi place. Zic: „Chiar asa am putut sa ma gandesc eu si sa fac.”

Fiind tanar tatic, umoristul a povestit si despre cum se descurca cu doi copii mici. „Acum l-am rupt de la sanul mamei si este mai usor, dar mi-am luat eu sarcina asta ca sa-l adorm pentru ca la maica-sa plange.”, a mentionat Vlad.

Hailey Bieber nu se uita la bani cand vine vorba de moda. Modelul a iesit pe strada in papuci imblaniti de 1,070 dolari

De curand Sliusarenco a fost si cu un numar de stand up la iUmor. Acolo Vlad tot despre viata de familie a vorbit, iar lucru pe care l-au apreciat multi a fot faptul ca acesta nu a vorbit cu accent romanesc. „Nu mi-ar fi iesit, era sa fie cu mult mai prost si am zis sa ma duc asa cum sunt si daca sunt acceptat bine, daca nu, nu. M-am simtit pe scena degajat pentru ca stiam materialul si il verificasem de mai multe ori. M-am straduit sa nu folosesc rusisme.”, a recunoscut comediantul.

Vlad este deja calificat in finala, iar la sfarsitul anului 2022 si telespectatorii vor avea ocazia sa priveasca pe micile ecrane un nou numar de stand up de la acesta.

Povestea de film a lui Eminem. De la copilul abuzat de propria mama si ridiculizat de colegi, la o legenda a hip hop-ului

Articole din aceeasi categorie