20.10.2022
Hailey Bieber nu se uita la bani cand vine vorba de moda. Modelul a iesit pe strada in papuci imblaniti de 1,070 dolari

Vedetele de la Hollywood au o noua pasiune - papucii imblaniti purtati pe strada. Desi nu sunt cea mai fericita alegere din punct de vedere estetic, trebuie sa recunoastem ca sunt comozi, iar Hailey Bieber pare sa fie de acord cu asta si chiar este dispusa sa plateasca o suma colosala pentru un astfel de articol.

Sotia lui Justin Bieber, in varsta de 25 de ani,  este mereu la curent cu ultimele trenduri in materie de moda, si nu este de mirare, avand in vedere meseria sa de model. De curand, aceasta a renuntat la sacourile supradimensionate si pantofii cu toc pentru un look lejer, de strada, in care atractia principala a fost perechea de papuci imblaniti.

Tatiana Heghea - o mamica fit! Interpreta a impartasit imagini video din cadrul antrenamentului sau: „Acum si mai motivata” - VIDEO

Desi sunt un articol de incaltaminte pe care l-ai purta mai degraba in casa, lui Hailey nu a parut sa-i pese si a iesit cu ei pe strada, reusind sa-i integreze intr-o tinuta casual, formata dintr-o bustiera si o pereche de pantaloni de yoga si o geaca de piele, oversize. Nu i-a pasat nici de pretul colosal platit pentru atfel de papuci - 1,070 de dolari, intrucat sunt creati de brandul Prada.

Trendul papucilor imblaniti nu circula doar printre vedetele de peste Ocean. De curand, Inna si-a etalat o noua achizitie  similara pe Tik Tok - o pereche de papuci imblaniti negri, cu toc, starnind tot felul de reactii contradictorii intre fanii sai. 

Articole din aceeasi categorie