23.05.2022
Vivienne Jolie-Pitt seamana perfect cu sora sa, Shiloh. Diferenta de varsta dintre cele doua este de 2 ani - FOTO

Vivienne Jolie-Pitt seamana perfect cu sora sa, Shiloh. Vivienne si fratele ei geaman, Knox, au fost fotografiati recent in timp ce isi cumparau inghetata in Los Angeles. Actrita a incercat mereu sa-si tina copiii la distanta de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, acum au crescut si isi iau propriile decizii.

Copiii Angelinei sunt acum adolescenti in toata regula si pare ca se distreaza de minune impreuna. Au petrecut timp de calitate impreuna si s-au distrat de minune in compania prietenilor lor. Gemenii Angelinei au acum 13 ani si sunt mereu fotografiati atunci cand ies in public, mai ales ca aparitiile lor sunt rare.

Vivienne Jolie-Pitt seamana perfect cu sora sa

Vivienne si Knox sunt gemenii din relatia Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Chiar daca nu sunt foarte prezenti in mediul public, fotografii au sesizat recent asemanarea izbitoare dintre Vivienne si sora sa mai mare, Shiloh, de 15 ani.

Shiloh Jolie-Pitt, la masa, alaturi de o prietena, in fata unei cafenele

Senzatie! Irina Rimes si Surorile Osoianu au facut „nebunie mare” si au creat un moment istoric la un SoundClash din Romania. Publicul a ramas uluit: „Asta da arta...” - VIDEO

Gemenii au purtat tinute similare la iesirea in oras. Ambii au optat pentru pantaloni inchisi la culoare si tenisi albi. Vivienne a ales sa poarte un hanorac deschis la culoare si a avut parul strans intr-o coada de cal. Knox a optat pentru un tricou gri, dar acesta a purtat mereu masca de protectie spre deosebire de sora sa, scrie hollywoodlife.com.

Amandoi au fost fotografiati cu zambetul pe buze si s-au bucurat de vremea frumoasa in compania prietenilor. Atat Vivienne, cat si Knox au crescut mult in ultimul timp.

Vivienne, spre deosebire de Knox, a avut mai multe aparitii publice. Adolescenta a mai fost vazuta in compania prietenilor in oras recent. De asemenea, ea a mai fost vazuta in compania mamei sale, Angelina, la o sesiune de cumparaturi.

Care este relatia actritei cu copiii sai

Knox, Vivienne, Zahara, Pax si Maddox au sarbatorit recent Ziua Mamei alaturi de celebra lor mama. O sursa apropiata familiei a declarat pentru Hollywood Life ca aceasta sarbatoare este speciala pentru Angelina si au avut planuri mari pentru acea zi.

„Intotdeauna fac tot posibilul pentru a o face cu adevarat speciala pentru ea, de dimineata pana seara, si ea nu ia niciodata asta de la sine inteles. Sunt toti atat de mari acum si ocupati sa-si faca propriile lucruri o mare parte din timp, asa ca sa puna totul deoparte pentru a se gandi la ea si a petrece ziua in familie este atat de pretios. Este una dintre zilele ei preferate din an si e intotdeauna foarte emotionant pentru ea.”

Chiar daca este intr-un scaun cu rotile, acest lucru nu ii limiteaza visele! Afla cine este Felicia Bulimaga, o tanara pasionata de arta fotografica: „Prin fotografii eu vreau sa arat ca viata este frumoasa” - VIDEO

Familia Angelinei trece printr-o perioada dificila de cativa ani. Inca din 2016, vedeta a cerut divortul de Brad Pitt, dar se pare ca nu au ajuns la o intelegere in ceea ce priveste custodia copiilor, care care nu renunta niciunul dintre ei.

Neintelegerile dintre cei doi au pornit chiar de la unul din copii. Conform unor surse apropiate familiei, Brad Pitt a fost violent cu unul dintre baieti intr-un avion privat. Divortul a fost cerut din cauza faptului ca baiatul agresat este unul dintre copiii adoptati de Angelina, Maddox.

De-a lungul timpului, vedeta a spus ca copiii sunt cei mai importanti pentru ea si ca de aceea nu a mai suportat atitudinea lui Brad Pitt.

 

Articole din aceeasi categorie