23.05.2022
Senzatie! Irina Rimes si Surorile Osoianu au facut „nebunie mare” si au creat un moment istoric la un SoundClash din Romania. Publicul a ramas uluit: „Asta da arta...” - VIDEO

Cea de-a 4-a editie Red Bull SoundClash a adus pe scena mare artisti basarabeni cu renume precum Irina Rimes si Surorile Osoianu. Interpretele au colaborat pentru un numar impresionant, iar rezultatul i-a uimit de-a dreptul pe cei prezenti la eveniment.

Irina Rimes, Damian Draghici si Surorile Osoianu au reusit sa creeze un moment istoric pentru folclorul romanesc. Acestia au colaborat pentru un numar spectaculos si au cantat impreuna piesa Ielele.

Combinatia dintre voci si instrumental a creat o atmosfera unica, iar aprecirea si comentariile fanilor demonstreaza in continuare acest lucru. 

Katalina Rusu si Andrei Croitoru si-au botezat fetita! Vezi cum a sarbatorit familia aceasta zi frumoasa - FOTO/VIDEO

Video-ul cu prestatia artistilor a acumulat deja peste 40.000 de vizualizari, iar admiratorii ard de nerabdare ca piesa oficiala sa fie lansata.

„Daca ar fi participat cu cantecul asta la Eurovision , ar fi fost cel mai tare si cu siguranta era piesa castigatoare!/ Superb. Ce inseamna folclorul romanesc,din pacate nu stim ca suntem un popor unic pe acest pamant prin folclor si traditii. ”, sunt doar cateva dintre comentariile internautilor. 

Maia Sandu - aparitie originala la Presedintie! Formatia Zdob si Zdub si Fratii Advahov au fost decorati cu „Ordinul de Onoare” de catre sefa statului - FOTO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie