18.07.2023
Visele devin realitate in viata Rodicai Untila! Bloggerita a cheltuit aproape 3 mii de euro pentru o geanta de la Gucci - FOTO/VIDEO

Bloggerita Rodica Untila, si-a facut singura un cadou de lux. Aceasta a facut public filmuletul cu cadoul pe pagina sa de Instgram. Vezi ce mesaj a postat bloggerita in articolul de mai jos.

Fericita la nebunie, Rodica Untila a publicat pe Instagram un video in care apare cu un cadou de lux in maini si anume o geanta Gucci.

Pretul pentru aceasta geanta este de 2890 mii de euro, aproximativ 58 de mii de lei.

Imagini rupte din poveste! Olia Tira a vizitat unul dintre cele mai frumoase lacuri din Italia - FOTO

In descrierea fimuletului Rodica a lasat si un mesaj: „Visele devin realitate - importat este sa stii ce iti doresti. De 2 ani de zile ma gandeam la acest model de la Gucci, foarte mult mi-am dorit-o, si acum este a mea. Sa fi crezut eu 2 ani in urma ca o voi avea? Cu siguranta am crezut, spre scopuri trebuie sa mergi cu pasi mici, dar increzuti, si da, ma conduc dupa principiul ca: „In viata trebuie sa stii sa pui prioritatile corect si sa nu anulezi ceea ce-ti aduce placere peste zeci de ani”, pentru ca de altfel dispare productivitatea, motivatia si entuziasmul”.

Rodica Untila este o bloggerita cunoscuta din Republica Moldova. Aceasta are adunata o comunitate de aproape 200.000 de oameni, iar zilnic inspira si motiveaza femeile prin outfit-uri, retete, sfaturi de parenting si altele.

Diana Rimis si sotul sau - sedinta foto plina de tandrete! Cum s-au asortat cei doi si ce mesaj emotionant a publicat bloggerita: „Plini de iubire si compasiune” - FOTO

Articole din aceeasi categorie