18.07.2023
Imagini rupte din poveste! Olia Tira a vizitat unul dintre cele mai frumoase lacuri din Italia - FOTO

Olia Tira adora sa calatoreasca si o face de fiecare data cand are ocazia.

De aceasta data artista a ajuns in provincia Belluno din Italia. Aflata acolo, Tira nu a ratat ocazia de a vizita Lago di Sorapis.

Lago di Sorapiss este un lac din lantul muntos Sorapiss din Dolomiti, provincia Belluno. Lacul are o altitudine de 1.925 de metri deasupra nivelului marii. Culoarea puternica turcoaz este praful din ghetar. La lac se poate ajunge doar pe jos sau cu elicopterul.

Interpreta a publicat pe Instagram si cateva fotografii pe care le-a impartasit cu urmaritorii sai.

Inca nu a nascut, dar a primit deja cadoul mult dorit! Vezi ce surpriza i-a pregatit Teodor Carnat sotie sale - VIDEO

In descrierea pozelor, Olia a scris: „Colectionez momente frumoase! Mutumesc lume pentru frumusetea pe care ne-o oferi”.

„Woooooow”, „Yау”, „fire”, sunt cateva dintre comentariile pe care le-a primit artista de la internautii incantati de privelistile din Lantul Muntos Dolomiti.

Olia Tira este o cantareata din Republica Moldova. Impreuna cu formatia SunStroke Project a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2010, ce a avut loc la Oslo in Norvegia cu piesa Run Away.

„Calatoria noastra ia sfarsit”! Marcela Paladi revine acasa pe picioare. Ce mesaj emotionant a publicat tanara pe pagina sa de Instagram - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie