12.04.2022
Visele devin realitate in Miami! Ce face interpreta Natalia Gordienko in orasul fericirii si al noptilor albe: „Sunt emotionata ca inaintea examenelor..” - VIDEO

Una dintre cele mai cunoscute prezente din Republica Moldova, Natalia Gordienko, in varsta de 34 de ani, a anuntat de curand pe pagina sa de Instagram ca isi traieste marele vis chiar in orasul magic al Americii - Miami. Ce face frumoasa blondina acolo, dar si cat timp va petrece acest vis devenit realitate vezi mai jos.

Natalia Gordienko se afla in culmea fericitii de cand a pasit pe pamantul american. Interpreta a ajuns in orasul viselor sale nu doar pentru a se relaxa, dar si pentru a munci. 

Este vorba despre inregistrarea unui nou hit, dar si filmarea videoului cu producatorul sau preferat: „Sunt super incantata. Maine zbor spre orasul viselor mele pentru a inregistra o noua piesa, dar si videoclipul acesteia. Sunt emotionata ca intaintea examenelor. Ghiciti destinatia...”, a scris ea anterior pe retelele de socializare.

Ulterior, talentata blondina a postat un video din inima orasului si a scris in descrierea acestuia: „Ce loc perfect pentru a incepe saptamana”.

Invata la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume si ii place aceasta experienta! Ce spune interpreta Lavinia Rusu despre calitatea studiilor la Londra si oportunitatile noi din viata sa: „Este lejer. Cred ca anume asa ar trebui sa fie facultatea...” - VIDEO

Desi a mentinat ca nu isi doreste sa dezvaluie toate secretele, Natalia a spus ca va filma in zilele ce urmeaza videoclipul noii sale piese: „Nu vreau sa zic prea multe, dar visul meu a devenit realitate. Voi colabora cu un regizor foarte cunoscut, foarte talentat si abia astept.” , a mai precizat ea.

Cristina Miron a intrat in gura lumii! Vezi ce a raspuns jurnalista carcotasilor care o critica pentru kilogramele in plus, dar si pentru felul in care arata: „Mie imi place ca lumea imi scrie, ca am hateri.”- VIDEO

Ea a mentionat ca curand cantecul si videoclipul exclusiv despre iubire si omenire va vedea lumina zilei, iar ea este nerabdatoare sa simta acest moment. 

In luna mai 2021, Natalia Gordienko a participat la Eurovision de la Rotterdam cu piesa Sugar si a ocupat locul locul 13. De prestatia interpretei s-a ocupat intens Filip Kirkorov, alaturi de care artista a legat o prietenie si participa la evenimentele mondene din Rusia.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie