30.12.2022
Vis implinit pe final de an! Adriana Ochisanu si vestitul interpret de peste Prut, Adrian Minune, au lansat un colind: „A fost ceva minunat, o experienta inedita” - VIDEO

Vis implinit pentru Adriana Ochisanu pe final de an. Indragita interpreta de muzica populara din Republica Moldova a inregistrat un nou colind alaturi de cunoscutul interpret de manele din Romania, Adrian Minune. Mai multe despre aceasta realizare frumoasa, interpreta a vorbit in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a venit alaturi de fiica sa, Mihaela

De Craciunul pe nou, Adriana Ochisanu a fost la Dublin, insa a reusit sa vina acasa dimineata urmatoare, pentru a fi alaturi de copiii sai. „Noi avem o prioritate, basarabenii, caci sarbatorim de doua ori Craciunul. Pastele il sarbatorim cu toti impreuna si daca si la catolici coincide calendarul, sarbatoresc si eu cu noi. Dar Craciunul avem ocazia si norocul sa-l sarbatorim de doua ori”. 

In acest an, Mihaela abia a inceput sa scrie si sa citeasca pe silabe. Totusi, micuta nu a reusit sa-i scrie lui Mos Craciun o scrisoare. „Ma bucur enorm de mult ca i-a aparut aceasta dragoste de a scrie, de a citi, de a socoti. Mergem inainte, ne pregatim usor, usor de scoala. Suntem in grupa pregatitoare la gradinita”. 

O noua graviduta in showbiz! Cine este interpreta de la noi care este in asteptarea celui de-l doilea copil - FOTO

De la Mos Craciun, Mihaela doreste: „Imi doresc sa am niste tablouri mari de pictat, pe care o sa le tin pana cand voi fi mare si le voi picta”. 

De curand, Adriana Ochisanu a lansat un colind cu Adrian Minune. „A fost ceva minunat, o experienta inedita, ceva nou pentru mine, pentru ca eu sunt mereu in cautare si caut macar o linie melodica diferita. De aceasta data am luat-o mai usor, nu am inceput sa cant manele, pentru ca sunt asa zisii critici care mai dau cu hate si nu stiu ce inseamna un stil. Noi am cantat un colind, nu este o manea. Eram la o petrecere si era si Adrian acolo cu sotia sa cu care ne-am imprietenit, e o doamna minunata. Si eu i-am zis sa facem si noi ceva si uite ca s-a pornit aceasta colaborare de la o simpla intrebare. Am intrat in studio la 11 noaptea si la 3 noaptea am iesit de acolo. Dupa o saptamana de la imprimare, am realizat filmarile la Adrian acasa. Tot ce vedeti in videoclip, este casa lui. Toate decoratiunile au fost facute de sotia lui”. 

„Este o linie melodica asa foarte usoara, care te degajeaza, iti da senzatia de caldura, de casa, cand toti cei mai dragi oameni sunt acasa si atmosfera e calda”, a spus Adriana Ochisanu. 

A atras toate privirile asupra ei, la propriu! Dara a comentat filmuletul care a devenit viral in mediul online in care aceasta apare intr-o ipostaza rusinoasa: „Mi-am confirmat mie personal cat de asumata sunt eu, in tot ceea ce fac” - FOTO/VIDEO

Cu toate acestea, Adriana a mentionat ca nu se opreste aici. „Am inceput cu un colind, urmeaza si alte colaborari frumoase nu numai cu Adrian. Nu o iau repede, pentru ca visele si tot ce am de gand sa fac, pana la momentul potrivit, nu pot sa le spun. Lucrez acum la cateva melodii care imi apartin si urmeaza in curand o colaborare frumoasa, care va fi o surpriza pentru dragii nostri telespectatori. Nu ma opresc aici, am foarte multe proiecte, vise pe care vreau sa le realizez. Imi doresc foarte mult ca in anul 2023 sa fie unul bun, cu pace, cu sanatate”. 

In curand, interpreta intentioneaza sa lanseze cateva duete in colaborare cu fiica sa, Mihaela. „E prioritate acum sa fac cateva duete cu fiica mea, pentru ca a inceput foarte bine sa simta notele, sa intoneze. Ii place foarte mult sa cante si pacat sa nu incerc sa fac ceva frumos cu ea. Daca o sa vrea sa-mi calce pe urme, eu am sa o sustin”. 

Dragostea lor nu a durat nici 3 ani! Top 7 cele mai scurte casnicii ale vedetelor din Moldova - FOTO

„Vreau sa va zic ca sunt o luptatoare, o muncitoare toata viata mea. De am fost maritata, de nu am fost maritata, mereu am muncit si nu am stat la buzunarul nimanui. De Revelion voi fi la Londra, voi petrece alaturi de diaspora si de prietenii mei dragi pe care nu i-am vazut de mult timp. Am foarte multi prieteni care au mers peste hotare si abia astept sa-i imbratisez”, a mentionat artista. 

Articole din aceeasi categorie