29.12.2022
Dragostea lor nu a durat nici 3 ani! Top 7 cele mai scurte casnicii ale vedetelor din Moldova - FOTO

Casniciile nu sunt intotdeauna cele mai durabile, astfel, unele dintre ele se incheie in scurt timp. Vezi mai jos cine sunt cele 7 cupluri de vedete de la noi ai caror mariaj nu a rezistat in timp.

Felicia Sirbu si Eugen Poplinskyi

Un mariaj de scurta durata au avut si jurnalista Felicia Sirbu impreuna cu omul de afaceri ucrainean, Eugen Poplinskyi. Cei doi s-au casatorit in iunie 2016 si s-au despartit dupa un an si cateva luni. In urma casniciei lor a venit pe lume Casandra.

Adrian Ursu si Doina Cernavca 

In luna aprilie 2009 Adrian Ursu si Doina Cernavca au venit oficial sot si sotie. Dupa un an si jumatate de casnicie insa, interpretul a anunta ca nu mai formeaza un cuplu cu Doina. In 2013 el s-a casatorit cu Irina Negara.

Nu ti-ai gasit inca rochia potrivita pentu Revelion? Designerul vestimentar Diana Voevutki te poate ajuta in alegerea look-ului perfect care sa-ti puna in valoare silueta: „Trebuie sa tinem cont de...” - VIDEO

Tany Vander si Nikita Iarmolenko

Tany si Nikita au divortat in vara anului 2014 dupa 2 ani de mariaj. „Am divortat in aceasta vara si am decis ca e timpul sa mergem pe drumuri separate. Am ramas prieteni, pentru ca ambii suntem oameni mari si inteligenti. Viata merge inainte si asta conteaza.”, a mentionat la acea vreme bloggerita.

Laura Vetty si Alexandru Filip

Un mariaj destul de scurt a avut si interpreta Laura Vetty impreuna cu Alexandru Filip. Cei doi s-au casatorit in 2012 si au divortat 2 ani mai tarziu, in toamna anului 2014,. Ei au impreuna o fata pe nume Maya.

Irina Rimes si Andi Banica

Casatoria dintre Irina Rimes si interpretul roman Andi Banica a durat doar un an. Cei doi s-au casatorit in 2016 si au divortat in 2017.

Exclusiv! Nu a aparut la TV de mai bine de un an. De ce a lipsit in tot acest timp Adrian Ursu: „Am schimbat radical foarte multe lucruri...” - VIDEO

Viorica Lupu si Sergiu Pavlov

Interpreta de muzica populara Viorica Lupu si violonistul Sergiu Pavlov s-au casatorit in octombrie 2016, dar la cateva luni de la nunta lor au divortat discret. Pana la casatorie cei doi au fost intr-o relatie de 8 ani. Viorica a fost cea care a cerut divortul, mentionand ca a fost tradata de Sergiu.

Natalia Moraru si Radu Leonti

Casatoria celor doi a avut loc in luna iunie a anului 2016, la doar trei luni de la inceputul relatiei. In cele din urma, mariajul dintre interpreta Natalia Moraru si Radu Leonti nu a durat decat un an. 

Articole din aceeasi categorie