07.12.2023
Viorica Lupu - premiera muzicala de Ziua Romaniei! Cum au decurs filmarile pentru videoclipul piesei „Cantec de peste Prut”: „Melodia imi apartine mie, iar textul este scris de mama mea” - VIDEO

Cu un „Cantec de peste Prut” a venit interpreta Viorica Lupu in studio la O Seara Perfecta. O piesa la care tine in mod special. De ce? A povestit chiar ea.

Viorica Lupu a lansat o piesa, dar si un videoclip chiar de Ziua Romaniei. „Pe 1 decembrie am demarat acest proiect video si muzical”,a spus aritsta.

„In special de aceasta sarbatoare se activeaza sentimentele. Prima melodie cu o asemenea incarcatura din repertoriul meu a fost melodia „Hai, hai, munti Carpati” care iarasi a avut aceeasi idee. Si am zis sa fac inca una, asa am simtit eu. Eu cumva le consider melodii surori”, a explicat Lupu.

Iata care sunt trendurile in materie de machiaj pentru sarbatori! Make-up artist Vladislava Hasna stie raspunsul: „Evident ca mai punem o pata de...” - VIDEO

La intrebarea: „Tu ai scris toate acele foi?”, Viorica a raspuns: „O parte eu si o parte tot eu. Eu le-am scris aproape pe toate, dar m-a mai ajutat si mama, recunosc. Erau multe, nu stiu, peste 50 de foi. Cu aceasta ocazie am si invatat sa scriu un pic mai cursiv si sa scriu cu penita pentru ca nu am mai scris cu penita adevarata. Sincer, am ramas uimita pentru ca este foarte greu”.

Eva Longoria, asa cum nu ai mai vazut-o. Cum a fost surpinsa vedeta dupa ce a plecat de la un eveniment - FOTO

Pe langa faptul ca in videoclipul pentru piesa „Cantec de peste Prut” s-a filmat insasi Viorica Lupu, de asemenea, a fost prezenta si Alexandra Stefanet. „E tare dulce si e tare frumoasa. Stiam ca avem nevoie de cineva care sa inteleaga repede de ce avem noi nevoie. N-ai timp sa stai si sa inveti actorie pe cineva si Alexandra este o fata tare talentata”, a povesitit artista.

Filmarile pentru clip au avut loc in Republica Moldova, pe malul Nistrului: „Locurile sunt pe malul Nistrului pentru ca sunt frumoase si destul de ofertante. Am filmat 3 zile pentru aceasta productie”.

„Ultimul dans” al Iulianei Beregoi, succes absolut! Piesa a adunat aproape jumatate de milion de vizualizari - VIDEO

„Melodia imi apartine mie, iar textul este scris de mama mea”, a mai spus Viorica Lupu.

De asemenea, interpreta a povestit in cadrul emisiunii ca in zilele obisnuite poarta mai mult haine sport, decat populare: „Bine, port si haine populare, dar ocazional. Imi plac hainele oversize”.

Articole din aceeasi categorie