06.12.2023
Iata care sunt trendurile in materie de machiaj pentru sarbatori! Make-up artist Vladislava Hasna stie raspunsul: „Evident ca mai punem o pata de...” - VIDEO

Daca ai inceput deja sa-ti cauti tinuta perfecta pentru sarbatorile de iarna, nu uita nici de machiaj. Care sunt tendintele din acest an, afla in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Sarbatorile de iarna se apropie, iar pregatirile pentru evenimente deja au inceput. Ce tendinte sunt inacest an in materie de machiaj, afla de la make-up artista Vladislava Hasna.

O mama si-a retras fiica de 12 ani de la scoala ca sa o faca influencer: „TikTok necesita mult timp”

„Te salut cu mare drag. Sarbatorile de iarna se apropie, insa ce tine de machiaj ramane dupa preferinta clientului. Totusi trebuie luata in consideratie si tinuta care va fi purtata. Dupa tinuta si alegem mai apoi machiajul. Purtati acel machiaj cu care va simtiti comod, nu cel care este in voga. Moda se schimba in fiecare an”, a spus Vladislava Hasna.

Intrebata ce preferinte au clientele atunci cand isi doresc un machiaj pentru sarbatorile de iarna, specialista a raspuns: „Clasicul ramane in voga pe tot parcursul anului. Evident ca mai punem o pata de verde, albastru. Mai scoatem culorile acestea frumoase in evidenta. De obicei make-up-ul mai accentuat se face pentru Instagram”.

Sclipiciul ramane actual si in acest an. „O sa ramana actual pe multi ani si cred ca nu doar de sarbatori”, a explicat Vladislava Hasna.

Port Mall da start Campaniei „Cel mai mare Secret Santa vine in Port Mall”! Cum poti castiga unul dintre cele 10 mii de cadouri de la brandurile preferate - VIDEO

Articole din aceeasi categorie