07.12.2023
„Ultimul dans” al Iulianei Beregoi, succes absolut! Piesa a adunat aproape jumatate de milion de vizualizari - VIDEO

Acum 10 zile, moldoveanca Iuliana Beregoi a lansat un nou cantec care a ajuns in scurt timp un adevarat hit.

Totul datorita faptului ca a strans 494,789 de vizualizari.

„Ultimul Dans - acum pe Youtube. Astept cu nerabdare sa aflu parerea voastra si sa dansam impreuna pe aceasta melodie minunata. Multumesc pentru sustinere! #IulianaBeregoi #UltimulDans #RomanianMusic #RomanianArtists #MoldovaMusic #TrendingMusic #HitSong #NewRelease #FanLove #explorepage”, a mentionat Beregoi despre cea mai noua piesa a ei, in momentul in care a lansat-o.

Horoscop 7 decembrie 2023. Zodiile care sunt mereu in centrul atentiei. Nativii care atrag toate privirile

Melodia care a ajuns usor la sufletele ascultatorilor este insotita si de un videoclip plin de pasiune in care s-a filmat dansatorul Mihai Ungureanu.

„Am inebunit cu piesa asta. Ceva mai frumos n-am mai vazut in viata mea. Ma bucur ca a aparut si Hugo. Felicitari cu lansarea unui refren care va ramane in gandul oamenilor o perioada intelungata”, „O sa ajunga 1 in trending! Felicitari pentru munca depusa”, „Bravo! O piesa superba ca de obicei”, au fost cateva dintre comentariile internautilor.

Iuliana Beregoi are peste 1,3 milioane de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Angelina Jolie renunta la actorie? Declaratiile surprinzatoare facute de actrita in varsta de 48 de ani

Mihai Ungureanu este un dansator din Republica Moldova. El participa la diverse competitii de dans la care ia mereu locuri de frunte, dar si s-a lansat in muzica, avand numele de scena, Hugo. Publicul larg l-a cunoscut pe Ungureanu dupa ce acesta s-au filmat in videoclipul lui Ionel Istrati pentru piesa „Te caut”.

Articole din aceeasi categorie