22.10.2024
Viorica Lupu - despre conflictul dintre Gabriel Nebunu, Doina Sulac și Oleg Vitliuc! „Dacă publicul ar cunoaște măcar 10% din ce se întâmplă în culise...” - FOTO/VIDEO

În urma concertului său aniversar și în contextul alegerilor prezidențiale desfășurate în weekend, Gabriel Nebunu a ajuns în centrul unui scandal. Artiștii Oleg Vitiuc, Doina Sulac și Natalia Proca l-au criticat pe Gabriel într-o postare cu subînțeles, publicată pe rețelele sociale. 

„Buzunarul cu Pâine”, „Beauty Autumn Expo” sau „Ziua Internațională a Pastei”! Ce evenimente te așteaptă în această săptămână - FOTO

Interpreta Viorica Lupu nu a rămas indiferentă în această situație și i-a transmis un mesaj de susținere lui Gabriel Nebunu: „Felicitări pentru performanța care ai reușit să o faci pe 10 octombrie la Arena Chișinău. Eu cred că Gabriel a reușit să facă istorie în țara asta datorită sufletului bun, energiei lui pozitive și educației pe care o are, felicitări părinților în acest sens. Îl apreciez pe Gabriel pentru că pe lângă toate greutățile prin care a trecut și trece și câtă lume a dat în el, în special cei din domeniu, el totuși a reușit să-și păstreze sufletul frumos, curat, pozitiv. Eu cred că datorită acestui fapt a reușit să facă, ceea ce a făcut pe 10 octombrie la Chișinău Arena”.

De asemenea, Viorica a notat că în spatele culiselor, situația este cu mult mai gravă decât își închipuie mulți: „Iar despre ce se întâmplă în spațiul public legat de Gabriel în ultimele zile, acesta este vârful icebergului, cum se zice la noi, la moldoveni: „Foare la ureche”, pentră că lucrurile stau de fapt cu mult mai grav. Problema nu este în cei care comentează pe Internet, problema este mult mai serioasă și mai există o altă categorie de oameni în domeniul nostru care nu comentează pe internet, dar pozează în aristocrați și lorzi în spațiul public, iar pe la spate fac chestii mult mai grave, atât față de Gabriel, cât și față de alți oameni din domeniu. Concluzia mea este că dacă publicul ar cunoaște măcar 10% din ce se întâmplă în culise, cred că noi nu am mai avea public la spectacole și evenimentele artistice. Asta este situația, toată lumea tace, zâmbește și merge mai departe”.

Și Gabriel Nebunu a ieșit în mediul online cu un mesaj în care și-a exprimat dezamăgirea față de situația creată: „Eu n-am vorbit niciodată despre acest subiect, iar dacă postez, să nu credeți că mă jălui, să nu credeți că vreau să inspir milă, să nu credeți că eu am pus la suflet ce au scris ei despre mine, să nu credeți asta. Eu, pur și simplu vreau să vă arăt prin ce trece un om, un copil, de la 20 de ani în coace. De fapt, de pe la 16 a început toată lumea să aibă ceva cu mine și să se certe, dar cât se mai poate... Am avut tangențe cu acest instrumentist, îl respect pentru că este un virtuos muzician. Știu că de multe ori râde de mine, știu că de multe ori mă ia în râs la evenimente, eu știu atitudinea dumnealui față de mine. Tangențe personale n-am avut niciodată, îl respect ca om și ca artist. Însă cum poți să scrii și să faci referire la spectacolul meu? Următorul comentariu tot o să-l postez pentru că, mi-a ajuns deja cuțitul la os, nu se mai poate, această cântăreață de muzică populară, pe care o respect, îi admir vocea, talentul, dar nu înțeleg… Ce vrea fata asta de la mine? Nu mă duce capul meu de 24 de ani. Cum să faci așa comparație? Cum că s-a coborât Mesia cu 100 de curcubee? Ce ai avut în vedere? Îmi pare rău, eu mereu te-am respectat și în continuare o să-ți ascult creațiile. Aș mai spune ceva, dar nu-mi stă în caracter și așa am coborât un pic la nivel că ți-am atras atenția la comentariul tău. Uită-te te rog în castronelul tău și la cum îți încalți pantofii”.

Cum s-au cunoscut Anișoara Loghin și Radu Gînsari, dar și cum a început relația lor: „Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua” - VIDEO

Gabriel Nebunu este un artist cunoscut și apreciat nu doar pentru talentul de a cânta, dar și pentru simțul umorului foarte dezvoltat. Paginile lui de socializare sunt sursa care le transmite și îi încarcă pe fani cu multă voie bună.

Vioric Lupu este o interpretă din Republica Moldova. De asemenea aceasta activează și ca profesoară la liceul unde a studiat și și-a petrecut anii copilăriei.

Mobilizare fără precedent printre vedete! Unde și cu cine au mers acestea la vot - VIDEO

SURSA FOTO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie