22.10.2024
Cum s-au cunoscut Anișoara Loghin și Radu Gînsari, dar și cum a început relația lor: „Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua” - VIDEO

Prezentatoarea PRO TV, Anișoara Loghin, împreună cu soțul ei, fotbalistul Radu Gînsari, au fost invitați la emisiunea „Gusturile se Discută”. În articolul de mai jos, află ce au povestit cei doi despre momentul în care s-au cunoscut.

Curioasă de fire, Iulia Deliu a întrebat-o pe Anișoara Loghin: „Cum te-a cucerit Radu?”. „Nu știu cum a fost pentru că, a fost treptat. Noi am început să discutăm, nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua”, a răspuns prezentatoarea.

De asemenea, Anatolie Melnic i-a întrebat pe cei doi cum s-au cunoscut. Gînsari a făcut o glumă. „Pe Tinder”, a spus el.

Ea moldoveancă, el român! Ionuț Dolănescu, secretul căsniciei cu soția lui. Se înțeleg la fel de bine ca acum 18 ani - VIDEO

„Noi ne-am cunoscut la emisiune, la O Seară Perfectă, dar nu de acolo a început totul”, a menționat Anișoara, iar Radu a adăugat: „Când mai fusesem înainte de asta, nu-mi plăceau prezentatoarele”.

Loghin și-a amintit când a început să vorbească cu soțul ei pe online: „Radu organizează an de an un concert de caritate și când a venit decembrie pentru că, atunci e concertul, el juca în Israel și nu a putut să vină, iar la emisiune a venit mama lui, actuala mea soacră. După acea emisiune, Radu a început să-mi scrie. De acolo am început să vorbim, eu eram aici, la Chișinău, el era în Israel și uite așa, discuții lungi”.

Mihaela Tabură și-a donat ziua de naștere pentru o cauză nobilă: „ Nu fac petrecere pentru că...” - VIDEO

„Nu, noi până noaptea târziu nu discutam pentru că, Radu avea antrenamente a doua zi dimineața. Să știi că eu sunt foarte rece în discuții și așa că inimioarele de la noi din conversație au fost foarte târziu”, a continuat prezentatoarea să povestească.

Mobilizare fără precedent printre vedete! Unde și cu cine au mers acestea la vot - VIDEO

Anișoara Loghin este prezentatoarea emisiunii O Seară Perfectă. Este căsătorită cu fotbalistul Radu Gînsari. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Raul și o fetiță, Carla.

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie