22.10.2024
„Buzunarul cu Pâine”, „Beauty Autumn Expo” sau „Ziua Internațională a Pastei”! Ce evenimente te așteaptă în această săptămână - FOTO

Evenimente variate care îmbină muzica, teatrul și distracția te așteaptă în această săptămână. De la premiere teatrale ce explorează dileme morale, la expoziții captivante cu oferte tentante și celebrarea tradiției culinare italiene. Aceste zile sunt pline de oportunități pentru a te bucura de artă...

1. Premieră la Teatrul Radical „Buzunarul cu Pâine”

Spectacolul „Buzunarul cu pâine", urmărește povestea a doi bărbați care, fără a fi pregătiți moral sau fizic, fără cunoștințe sau echipamente speciale, se trezesc într-o situație în care trebuie să salveze o viață, sau să fie martori ai unei morți.

Îl poți urmări vineri, 25 octombrie, la ora 19:00.

Cornelia Ștefăneț sare în apărarea lui Gabriel Nebunu: „Oamenii mereu au ceva de comentat și în special...” - FOTO/VIDEO

2. „Beauty Autumn Expo” 

În perioada 24-27 octombrie poți merge la CIE Moldexpo, la cea mai așteptată expoziție a acestei toamne și beneficia de 25% reducere la toate produsele tale preferate! Frumusețea nu este un ideal greu de atins, așa că începe călătoria spre ea.  

3. De ce tac Conacele?

Te-ai întrebat vreodată ce povești ascund conacele Moldovei? Ce istorie, ce oameni, ce amintiri și vise păstrează zidurile acestor monumente arhitecturale?

Ediția a 4-a de Artist Program aduce în prim-plan aceste povești uitate. Proiectul își propune să reînvie file din istoria conacelor Moldovei, să valorifice patrimoniul cultural și să-l reinterpreteze prin ochii și mâinile artiștilor în devenire.

Poveștile conacelor vor prinde viață în format digital: video-uri documentare, articole detaliate, animații interactive cu sunet și realitate augmentată, astfel, harta digitală va transforma vizitarea conacelor într-o experiență culturală și interactivă.

Evenimentul va avea loc la data de 24 octombrie, începând cu ora 15:00, la Artcor.

4. Ziua Internațională a Pastei

May be an image of pasta and text

Sărbătorește gustul autentic italian de Ziua Internațională a Pastei! Pe 25 octombrie, la Oliva Rîșcani, de la ora 19:00, poți savura pastă autentică pregătită după o rețetă clasică italiană!

Brand Chef-ul Emil Bojescu va pregăti pasta chiar la fața locului, iar gazda va servi oaspeții din partea casei cu pasta al pomodoro. Seara însă, veți savura muzică live și o atmosferă de sărbătoare creată de invitații speciali!

Așa ceva nu ai mai văzut! Anișoara Loghin nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. Cine a făcut-o să râdă în hohote - VIDEO

5. Mioara Velicu - „Hai, Catrină”

Mioara Velicu - Hai, Catrină

Interpreta Mioara Velicu sărbătorește 80 de ani de viață și 60 de ani de cântec, alături de prieteni și colegi, atât pe scenele din România, cât și Republica Moldova. Pe 24 octombrie, va fredona cele mai îndrăgite melodii și va răsfoi file din viața ei. Joi, la ora 18:00, fii parte a unui eveniment de suflet - „Hai, Catrină”, la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

SURSA FOTO: GOOGLE

Articole din aceeasi categorie