14.04.2022
Violenta asupra femeilor din Ucraina, dar si moartea unei adolescente transgender l-a motivat sa scrie o postare emotionanta. Ce crede stilistul Nathaniel Kovalsky despre societatea in care traim si masacrul care se intampla in Ucraina - FOTO

Nathaniel Kovalsky este unul dintre oamenii care s-a remarcat intotdeauna printr-o gandire deschisa, critica si realista. Acesta a scris in ultima sa postare de pe retelele de socializare un mesaj emotionant despre comunitatea LGBT+ si nu a ezitat sa faca un apel la intreaga societate. 

Violenta asupra femeilor si tot masacrul care are loc acum in Ucraina, dar si sinuciderea unei fete transgender l-a motivat sa scrie si sa clarifice cateva lucruri importante a fi stiute de fiecare din noi.

„Ultimele zile ma framanta cateva ganduri, nu pot sa trec in tacere despre violenta femeilor si tot masacrul care se intampla in Ucraina, despre ” Это что месячные”, despre fetita transgender care s-a sinucis. Fotografia din postare am pregatit-o pentru o alta postare, despre masculinitatea toxica, dar voi ajunge si la ea. Acum o dedic in comemorare pentru fetita transgender.”, a scris el.

Acesta considera ca desi gasim zilnic empatie pentru oamenii care fug de razboi, noi nu suntem destul de dezvoltati ca sa putem accepta ca cineva este diferit, iar la aceset capitol societatea noastra inca are foarte mult de muncit. 

„Totul e distrus!” Vedetele ucrainene care au ramas fara adapost din cauza razboiului: „A fost foarte infricosator” - FOTO/VIDEO

„Suntem un popor de oameni fatarnici, frustrati si nefericiti, am gasit empatie pentru persoane care fug de razboi, dar cu mare greu gasim empatie pentru persoanele care is diferite de mase. M-am za*bit sa ascult oameni care se justifica cu un scut superficial format din ”religie, valori familiale, poporul nostru nu este gata spre asa ceva, nu vreu ca copilul meu sa vada asta, etc” Eu stiu, ii vorba de dezinformare sau informare gresita, dar credeti-ma, fiecare dintre voi cunoaste o persoana din comunitatea LGBT si daca credeti ca nu-i asa, atunci inseamna ca sunteti o persoana limitata fata de care nimeni dintre persoanele LGBT nu si-au dorit sa-si recunoasca orientarea sexuala. LGBT au existat, exista si vor exista, sunt oameni ca toti oamenii din jur, poate chiar si mai buni, empatici si mai fericiti, doar ca clar lucru, nu intr-o societate unde valorile traditionale ii limiteaza sa se exprime asa cum sunt.Eu n-am nimic impotriva, dar sa nu-i vad in strada, ce au de facut, sa faca la ei acasa” - Blia, nimeni nu se f*te in strada, dar dreptul la iubire il au toti si iubirea nu-i doar despre sex, dar emotii, rutina zilnica si multe momente frumoase sau mai putin frumoase petrecute impreuna.  Noi toti suntem diferiti si asta-i cel mai frumos lucru in omenire, dar imaginati-va ca pentru un detaliu diferit de ”norma sociala” sa fii hartuit o viata. Toti in jur is bruneti, dar tu esti blond, ca asa te-ai nascut, toti te urasc pentru asta, te violeaza fizic si emotional, tu incerci sa te schimbi, sa-ti vopsesti parul, sa fii ca toti, dar radacina care creste oricum ramane blonda si cat de fortat nu ai incerca sa te schimbi, tu in interior oricum vei ramane blond pentru o viata.”, a mai adaugat el .

Descrierea stilistului a continuat si cu cateva poze cu text.

Pana la lacrimi! „Fata asta cu siguranta nu avea de gand sa atace pe nimeni”: Maxim Galkin a publicat un filmulet emotionant cu un copil de cinci ani care a reusit sa supravetuiasca ca prin minune din Mariupol - VIDEO

Asadar, prin intermediul acestei postari, Nathaniel a incercat sa traga un semnal de alarma in societatea noastra. El sugereaza ca societatea ar trebui sa accepte diferentele oamenilor si sa fie toleranti.

 


 Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie