15.05.2023
Pregateste-ti tenul pentru sezonul cald! Cosmetologul Oxana Manole iti spune ce proceduri sunt benefice primavara, pentru revitalizarea tenului - VIDEO

Ai observat ca ti-au aparut pete pigmentate pe fata si vrei sa scapi de ele? Primavara este momentul ideal pentru a ne revitaliza tenul. Ce proceduri cosmetologice recomanda specialistii in acest sezon, dar si ce trebuie sa includem in rutina de ingrijire a tenului, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Am efectuat o procedura de curatare faciala combinata cu un peeling azelaic. Deoarece clienta noastra este o tanara mamica care alapteaza, nu putem sa ii facem tare multe. Acest peeling are rolul de a depigmenta tenul, cat si de a ilumina, de a intari vasele. Pentru inceput i-am aplicat un peeling enzimatic pentru a inmuia tesutul. Dupa aia i-am aplicat o masca pentru a inchide porii. Dupa ce am inlaturat masca am aplicat un peeling  azelaic.”, a mentionat Oxana Manole, cosmetolog.

Un avantaj important al acestei proceduri, este ca se potriveste pentru orice tip de ten. „Astfel de peeling e benefic si recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv gravidelor si adolescentilor. Se efectueaza tot anul imprejur, nu are reactii adverse. In timpul procedurii ne da senzatia de usturime, putina iritatie, se inroseste. Obligatoriu trebuie sa aplicam o protectie. In sezonul cald este nevoie de 50+. Acest peeling se efectueaza o data la 2 saptamani si sunt benefice 4-6 sedinte.”, a spus cosmetologul.

Miss Moldova 2017 este insarcinata! Cum a facut anuntul Ana Badaneu - FOTO

Pentru a avea un ten sanatos, in sezonul cald este recomandat sa includem vitamina C in rutina de ingrijire. „Vitamina C. Da luminozitate tenului. Seara, in sezonul cald este nevoie de o dubla curatare, o tonifiere, serul de seara si o crema mai consistenta fata de cea de dimineata.”, a explicat Oxana Manole.

Vizita la cosmetolog este intotdeauna nu doar o necesitate, ci si un rasfat, mai ales pentru tinerele mamici. „Pe parcursul sarcinii mi-au aparut pe fata pigmenti din cauza hormonilor. Am asteptat acest moment o perioada de timp ca sa pot sa vin astazi si sa rezolv aceasta problema. Este o procedura super relaxanta.”, a spus Eliza Pascal, blogger.

Cat de frumos! La aniversarea celor 6 ani de casatorie, Viorelia i-a dedicat sotului ei o melodie: „Atunci cand piesa are si o haina video, lumea o primeste mai adanc” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie