14.04.2022
Vine barza! Sasha Letty va deveni mamica pentru prima oara. Ce spune interpreta despre sexul copilului si schimbarile hormonale din corpul sau: „Este prima emisiune la care eu am emotii, tremur si totul pentru ca sunt intr-o ipostaza noua” - VIDEO

Fiind in ultimele luni de sarcina, recunoaste sa se simte foarte bine din punct de vedere fizic, insa dispozitia sa se schimba foarte des. Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, interpreta Sasha Letty a povestit de ce se teme cel mai mult in aceste momente.

Sasha Letty va deveni in curand mamica. Interpreta spune ca are emotii, insa este foarte fercita. „Mult timp am ascuns chestia asta. Eu deodata avea sa spun despre sarcina, dar sotul meu nu a fost de acord. Stiti cum se spune „Dragostea iubeste liniste”. Eu totusi am decis sa ma impart cu aceasta bucurie deoarece este un moment foarte sentimental si placut.”

Ultima data cand a fost invitata in platoul serilor perfecte Sasha a anuntat ca a fost ceruta in casatorie, iar acum deja este pe ultima suta de metri si curand va avea un copil.

Fizic se simte foarte bine in momentul de fata, insa a trecut prin diferite stari pe parcursul sarcinii. „Eu nu stiam cum sa ma comport, dupa care am spus „Sasha, trebuie sa te relaxezi si sa primesti placere”. Pur si simplu savurez momentul acum.”

Tatiana Heghea este insarcinata! Filmuletul prin care si-a anuntat fanii iti lasa „pielea de gaina”: „A 3-a experienta de sarcina e categoric despre curaj, despre asumare, despre responsabilitate....” - VIDEO

A spus ca nu a avut toxicoza, insa dispozitia sa se schimba foarte des. „Hormonii jucau.”, a povestit Sasha Letty.

Intrebata de Anisoara Loghin daca aspteapta un baietel sau o fetita aceasta a raspuns: „Dar trebuie de spus? Cred ca lasam sa fie o surpriza. Am fost la ecografie si l-am anuntat pe medic mie sa nu-mi spuna genul. L-am rugat pe sotul meu sa-mi faca o surpriza si el a spus: „Ca sa publici dupa aceea pe internet? Nu iti mai fac.” Eu nu stiam, el stia din start si iata ca la o sarbatoare mi-a spus.”

A povestit ca nu s-a gandit ce vrea mai mult, fetita sau baietel. „Este o minune, principalu sa fie sanatos. Eu visez si la una si la alta.”

Interpreta a recunoscut ca ii este putin frica de procesul de nastere. „Imi este frica anume de momentul nasterii, dar toti ma sustin, sotul, parintii, buneii.”, a mentionat Sasha Letty.

Olena Zelenskaya avertizeaza in cel mai recent interviu: ”Toti suntem tinta numarul 1”. Prima doamna a Ucrainei este separata de sotul sau de mai bine de o luna

„Este prima emisiune la care eu am emotii, tremur si totul pentru ca sunt intr-o ipostaza noua.”, a recunoscut tanara.

Se spune ca femeile sunt cele mai frumoase anume in timpul sarcinii, Sasha a mentionat ca nu se vede asa, insa sotul in fiecare zi ii aduce aminte ca este minunata. „El spune ca sunt perfecta. Chiar ma bucur ca el asa ma sustine.”

Horoscop 14 aprilie 2022. Zodia care se intoarce la o iubire din trecut

Articole din aceeasi categorie