16.03.2023
Victoria Lungu s-a refugiat timp de o saptamana la manastire! Interpreta a facut declaratii exclusive: „Cand te rogi nu te mai gandesti la bani, masini, averi”

Dupa parerea artistei, postul si rugaciunea mereu au ajutat-o in momentele dificile din viata sa. Acum cateva zile, Victoria a fost invitata la Antena Star, acolo unde a povestit despre experienta pe care a trait-o recent si anume aceea de a se refugia la o manastire timp de o saptamana.

Victoria a petrecut prima saptamana din Postul Mare la manastire. Intrebata cum a fost aceasta experienta, Lungu a raspuns: „De fapt, postul a inceput mai inainte de aceasta saptamana care este una plina de rugaciune. E o pregatire pentru cei care nu sunt atat de bine initiati in acest post, toata lumea se pregateste sa posteasca doar prin alimente, dar nu e chiar asa. Postul vine din suflet, postul vine din rugaciune, din a te abtine sa nu faci ceva care nu s-ar potrivi. Cel mai corect este sa incerci sa mergi la manastire atunci cand esti pregatit, pentru ca daca mergi la manastire si nu esti pregatit sa stai in rugaciune... Ele sunt foarte lungi, incep foarte devreme, la pranz. Postul negru asta inseamna, sa te abtii de la apa si mancare pana la apusul soarelui, atunci iei o bucatica de anafura si agheasma.”

O utilizatoare de TikTok a devenit faimoasa dupa ce a incurcat Bucurestiul cu Budapesta si a luat bilete in Romania - FOTO

De asemenea, vedete a continuat: „Este prima saptamana cand se citeste canonul cel mare al Sfantului Andrei Criteanu. Toata lumea vine sa se roage pentru sanatate. Eu fac acest lucru de ani de zile, nu e primul an si ma simt extraordinar, ma simt perfect si recomand si chiar ii rog pe unii oameni, atunci cand au cateva zile pentru sufletul sau, sa-si ia un ragaz de a merge la o manastire. Doar Dumnezeu ne salveaza”.

La intrebarea: „Cum reusiti sa tineti post negru zile la rand?”, interpreta a raspuns: „E un inceput de acum 15 ani. Nu e atat de usor sa tii un post negru 1 saptamana, 2, 3. Anul trecut am tinut 3 sapamani post negru. Incep cu 3 saptamani inainte de asta. Nu mananc luni, miercuri si vineri pentru ca sunt zile negre. Eu deja mi-am obisnuit organismul, m-am obisnuit eu. M-am obisnuit cu rugaciunea de dimineata.”

Sfaturile lui te vor ajuta sa fii in trend in aceasta primavara! Afla de la stilistul Nathaniel Kovalsky ce stofe si culori se poarta acum: „Daca aveti niste haine din anii 1970 puteti sa le scuturati praful si sa le purtati cu mare drag” - VIDEO

Chiar daca s-a refugiat la manastire, seara Victoria Lungu se intorcea acasa. „In aceste zile nu am ramas la manastire noaptea, am si venit acasa si am facut multa, multa miscare.”, a mentionat aceasta.

„Cand te rogi nu te mai gandesti la bani, nu te mai gandesti la masini, la averi. Am avut cumpene in viata mea in care am vazut de ce Dumnezeu m-a ales pe mine.”, a mai spus artista.

Vezi emisiunea integrala aici!

Victoria Lungu este o cantareata de muzica usoara, romante si de estrada din Republica Moldova. Este cunoscuta mai ales pentru piesa „Crede-mi Iubirea”, care este cartea sa de vizita.

Articole din aceeasi categorie