16.03.2023
O utilizatoare de TikTok a devenit faimoasa dupa ce a incurcat Bucurestiul cu Budapesta si a luat bilete in Romania - FOTO

O utilizatoare de  TikTok a devenit virala dupa ce a spus ca ea si prietenul ei si-au rezervat din greseala zboruri catre orasul gresit, confundand Bucurestiul din Romania cu Budapesta din Ungaria.

Pe 4 martie, o utilizatoare TikTok numita SophAlice a distribuit un videoclip care arata o multime de oameni care faceau coada intr-un aeroport, inainte de a afisa un ecran pe care scria „Bucuresti”. Subtitrarea de pe ecran anunta greseala: „Cand credeai ca ai rezervat zboruri catre Budapesta” si indica Aeroportul Stansted din Londra ca locatie de pornire.

Au fost demascati! Ce ne spun trasaturile fetei ale lui Emilian Cretu, Tany Vander, dar si alte vedete de la noi. Petru Arama: „Este intr-un oarecare fel si suparacioasa” - VIDEO

Videoclipul a folosit un sunet popular TikTok pentru a indica faptul ca cei care doreau sa ajunga in Ungaria se aflau intr-o situatie neplacuta.

Video-ul a avut parte de 4,3 milioane de vizualizari si a atras peste 870 de comentarii.  Multe dintre acestea i-au informat pe TikTokeri ca inca se indreptau catre o locatie grozava. „Sincer, Bucurestiul este mai frumos decat Budapesta”, a scris cineva care a primit peste 4.800 de aprecieri. "Romania este cel mai subestimat loc, dintre toate orasele in care am fost - sunt atat de multe de facut acolo! S-a intamplat cu un motiv", a fost un alt comentariu care a primit 292 de aprecieri.

Altii le-au oferit TikToker-ilor recomandari specifice de locuri de vizitat - de la un spa pana la Castelul Bran. Intr-un videoclip postat pe 5 martie, creatorul de continut a spus ca a primit multe comentarii care au intrebat-o daca ea si prietenul ei au mai plecat in calatorie. „Da, am mers, bineinteles ca am fost si a fost grozav”. Intr-o serie de videoclipuri suplimentare, aceasta a impartasit cateva dintre locatiile in care au petrecut timp ca vizitatori, inclusiv Castelul Bran si Peles.

Articole din aceeasi categorie