14.10.2022
Victoria Beckham si-a indepartat tatuajul cu initialele sotul sau. Vedeta a explicat de ce a facut acest lucru

La sfarsitul lunii septembrie, Victoria a provocat zvonuri in mediul online despre faptul ca ar avea probleme in relatia cu sotul sau, David Beckham. Fanii au observat ca designerul si-a indepartat pe de piele tatuajul cu initialele sotului ei, lucru pe care l-a facut la aniversarea a 10-a casatorie.

La The Today Show, Victoria a vorbit despre motivul pentru care si-a indepartat totusi tatuajul, iar acesta este de-a dreptul banal, vedetei nu-mi mai placea cum arata el.

„Sotul meu are o multime de tatuaje grozave, si copiii le au si sunt foarte reusite. Au fost create de artisti fenomenali, insa ale mele au fost groase, sangerau putin si nu aratau la fel de dragut”, a explicat designerul. 

„Nu inseamna nimic mai mult. Presupun ca presa a inceput sa se gandeasca ca mi-am parasit sotul, dar nu. M-am saturat pur si simplu de tatuaj.”, a recunoscut vedeta.

Jennifer Lopez si Ben Affleck - prima aparitie publica de cand s-au casatorit! La ce eveniment monden au participat sotii - FOTO

David si Victoria Beckham au facut cunostinta la un meci de fotbal cand Beckham a jucat pentru Manchester United. In aceasta vara cuplul si-a sarbatorit aniversarea nuntii fiind impreuna de 23 de ani.

Regina todorenko a publicat o fotografie emotionanta cu un fiul ei de 3 luni in brate: „Oamenii spun e ca foarte greu sa-ti iai copilul cu tine la munca” - FOTO

Articole din aceeasi categorie