14.10.2022
Regina todorenko a publicat o fotografie emotionanta cu un fiul ei de 3 luni in brate: „Oamenii spun e ca foarte greu sa-ti iai copilul cu tine la munca” - FOTO

Regina Todorenko aproape imediat dupa ce a nascut, s-a intors la munca sa. Mai mult ca atat, vedeta nu isi lasa bebelusul toata ziua cu bona, ci il ia cu ea la filmari si intalniri de afacere. 

Prezentatoarea a decis sa nu il hraneasca pe Miroslav cu amestecuri si prafuri, ci sa-l alapteze pe cale naturala. 

Se pare ce Regina este un adevarat exemplu pentru toate mamicile: ea incearca sa-si organizeze programul de munca tinand cont in primul rand de ora de mancare a bebelusului sau.

Fiul lui Cindy Crawford este intr-o relatie cu fosta iubita a lui Brooklyn Beckham. Vezi cum au fost surprinsi cei doi - FOTO

Iar cum are loc totul, Regina a impartasit chiar pe pagina sa de Instagram, publicand imagini proaspete cu fiul sau. Evident ca Todorenko depunde mult efort pentru a mentine un echilibru intre viata profesionala si cea personala si, cu siguranta ea se axeaza mai mult pe familie si copii. 

„Daca inainte eu lucram 12-14 ore, acum, fiind mama a doi copii, eu lucrez de la 9:30 pana la 17:00”, a spus prezentatoarea TV. 

Jennifer Lopez si Ben Affleck - prima aparitie publica de cand s-au casatorit! La ce eveniment monden au participat sotii - FOTO

Apropo, fiul cel mare al Reginei si al lui Vlad Topalov este adesea alaturi de tatal sau cand acesta merge la munca. 

Reghina Todorenko este o prezentatoare de televiziune, cantareata si compozitoare ucraineana. Este cunoscuta ca gazda a emisiunii „Oriol i Reshka”.

Olga Buzova flirteaza cu Jony! Ce i-a recunoscut prezentatoarea TV interpretului - FOTO

Articole din aceeasi categorie