14.10.2022
Jennifer Lopez si Ben Affleck - prima aparitie publica de cand s-au casatorit! La ce eveniment monden au participat sotii - FOTO

Nunta lui Jennifer Lopez si Ben Affleck a devenit cel mai discutat eveniment al acestei veri. Dupa o sarbatoare grandioasa de trei zile, indragostitii au zburat pentru a-si sarbatori luna de miere in Europa. 

Din pacate, acolo cuplul nu a reusit sa petreaca prea mult timp in liniste deoarece paparazzi erau mereu prin apropiere. Dupa intoarcerea lor din Franta, J. Lo si Ben nu au fost suprinsi de paparazzi.

Cu toate acestea, aseara a avut loc prima aparitie a cantaretei si a actorului in calitate de soti. Jennifer si Ben au participat la petrecerea Ralph Lauren, care a avut loc in San Marino.

Lopez a purtat o rochie maxi cu dungi negre si decolteu adanc. Totodata aceasta si-a completat tinuta cu o pereche de pantofi Christian Louboutin si o palarie de cowboy. Ben a optat pentru un blazer de lana, camasa si pantaloni slim.

Ben Affleck si Jennifer Lopez au facut conostinta in 2001, la scurt timp dupa aceea, actorul a cerut-o in casatorie pe cantareta, iar nunta lor urma sa aiba loc in 2003, dar a fost anulata.

Dupa o pauza de aproape 5 luni, Carla's Dreams da din nou lovitura! In mai putin de o zi, noua sa piesa „Doar Tu” a adunat peste 160 de mii de vizualizari - VIDEO

Chiar daca a suferit mult, acum iubeste din nou! Adriana Ochisanu a facut destainuiri sincere despre iubitul sau misterios: „Eu traiesc acum cu prezentul si viitorul. Trecut nu exista pentru mine” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie