26.07.2022
Victoria Beckham arata ca o adolescenta in costum de baie. Este mai slaba decat fiica ei de 11 ani, Harper

Familia Beckham traieste o vara de vis, daca este sa ne luam dupa pozele lor din vacanta.

 

Ieri, familia Beckham si grupul lor extins de prieteni s-au relaxat la bordul unui iaht de lux in largul coastei statiunii franceze Saint Tropez.

De ziua mamei sale, Doina Danielean i-a dedicat acesteia un mesaj emotionant: „Acum, cand sunt si eu mama de fetita iti inteleg...” - FOTO

Fostul fotbalist David Beckham si sotia sa, Victoria, se afla in mijlocul unei vacante de vara aparent nesfarsite pe Marea Mediterana.

In cele mai recente poze, purtand un costum de baie rosu sexy, care aminteste de cel purtat de Pamela Anderson in serialul Baywatch din anii '90, Victoria Beckham, de 48 de ani, si-a afisat silueta subtire in timp ce se antrena pe una dintre cele patru punti ale iahtului de lux.

victoria profimedia 0709848291 jpg

Sotii Beckham au fost fotografiati in diferite locuri din Marea Mediterana in ultimele saptamani, pe un super iaht a carui inchiriere costa 1,6 milioane de lire sterline pe saptamana.

Lucrul pe care cu siguranta nu l-ai stiut despre Cleopatra Stratan! Interpeta vorbeste singura cu ea. Edward Sanda: „Eu cand am auzit-o prima data m-am speriat - VIDEO

Celor doi li s-au alaturat fiul lor Cruz, in varsta de 17 ani, impreuna cu noua lui iubita, modelul Tana Holding, si fiica lor Harper, in varsta de 11 ani.

Bronzata uniform, Victoria continua sa fie intr-o forma excelenta pentru varsta ei, slaba, tonifiata si fara urme de celulita, concurand cu fetele mult mai tinere invitate pe acest iaht.

Mezina ei, Harper, in schimb, este prea mica pentru a fi preocupata de cum arata, pustoaica in varsta de 11 ani afisand un trup destul de pufos in aceeasi vacanta de pe Mediterana.

harper profimedia 0709848028 jpg
Articole din aceeasi categorie