07.02.2024
Cum arata Jessica Alves, dupa ce s-a transformat din Ken, in Barbie: „Caut o iubire, nu bani”. A cheltuit o adevarata avere, pentru a deveni o papusa vie

La 40 de ani, arata ca o papusa vie, dupa ce a cheltuit milioane de dolari pe operatiile estetice, in incercarea de a semana cat mai mult cu Barbie.

Jessica Alves a devenit cunoscuta in toata lumea, dupa ce a cheltuit o adevarata avere pe operatiile estetice, pentru a arata precum papusa Barbie. De-a lungul timpului, a trecut printr-o serie de schimbari radicale, schimbandu-si aspectul in totalitate.

download (1)

Jessica Alves a spus mereu ca si-a dorit sa devina femeie cu orice pret, motiv pentru care, a scos milioane de dolari din buzunar, pentru operatiile estetice.

download (2)

Primele operatii estetice au fost facute in perioada in care era barbat si, cu ajutorul lor, a ajuns sa arate precum papusa Ken. Nu s-a oprit aici si a apelat la alte operatii estetice, ajungand sa fie papusa Barbie. Pentru a ajunge la rezultatul din care face bani frumosi astazi, a trebuit sa suporte peste o suta de interventii chirurgicale.

download (13)

Mandra de rezultatele obtinute, Jessica Alves isi etaleaza trupul pe retelele de socializare, dar si pe un site unde creeaza continut pentru adulti. In ciuda faptului ca multe persoane considera proportiile acesteia ca fiind exagerate, aceasta nu da niciun pas inapoi.

download (20)

Mai mult decat atat, Jessica a declarat ca, dupa ce si-a facut operatie de schimbare de sex, devenind din barbat femeie, a primit foarte multe propuneri din partea barbatilor potenti financiar. „Un barbat mi-a oferit 15.000 de lire sterline. Nu mi-as vinde corpul niciodata. Caut o iubire, nu bani”, a scris aceasta, in mediul online.

Articole din aceeasi categorie