17.10.2024
Viața de după cortina teatrului! Ce relație are de fapt regizoarea Daniela Burlaca cu fiicele ei - VIDEO

Actrița și regizoarea Daniela Burlaca are o relație frumoasă cu cele două fiice ale sale. Invitată în platoul emisiunii O Seară Perfectă, aceasta a povestit despre cât de strânsă este de fapt legătura dintre ea, Salma și Milissa.

Daniela Burlaca are două fiice, Salma și Milissa, cu care se străduie să aibă mereu o relație cât mai strânsă și armonioasă. De asemenea, regizoarea recunoaște că înțelegerea este un factor cheie pentru familia ei.

„Salma merge la grădiniță, se dezvoltă mult mai repede. Eu am rămas un pic în trecut, chiar și cu dezvoltarea Milissei, când avea vârsta Salmei. Cea mai mică este un copil care știe să iubească la superlativ. Sunt fericită pentru că, îmi oferă posibilitatea de a face lucrurile pe care ar trebui să le fac. Simt că există conexiunea între mine și fiicele mele, mă înțeleg și mă acceptă”, a povestit Daniela. 

Cine este și cu ce se ocupă Nadejda Căpățînă, moldoveanca ce a întors toate scaunele la „Vocea României”! Are două job-uri, unul la Chișinău și altul la București: „De luni până vineri sunt în satul Sireți...” - VIDEO

Prima fiica a Danielei, Milissa, este o adolescentă cuminte și inteligentă, de la care ai ce învăța, a menționat invitata: „În sensul cel mai direct e cuminte, nu face probleme de adolescent, dimpotrivă, învăț eu de la ea. Este primul meu sprijin, este omul care mă susține, mă ajută și în care am încredere. Ea știe să se poziționeze ca femeie, ca adolescentă, ca fiică, ca colegă. Are o educație nu doar din ceea ce îi oferim noi, ea extrage din societate ceea ce are nevoie”.

„Nu se râde mult la noi în familie, dar nici nu putem spune că trăim într-un pesimism. Trăim în goană, nu reușim să râdem, dar toate momentele vii, frumoase și adevărate, le suplinește Salma. Noi atât de mult ne axăm pe ea, o lăsăm să predomine. Ne uităm și ne minunăm de ea”, a spus Burlaca. 

Anișoara Loghin își amintește cu nostalgie de perioada în care a fost reporter politic: „În ziua alegerilor era totul organizat...” - VIDEO

Unii oameni au impresia că Daniela este foarte serioasă, iar soțul ei e cel care întotdeauna zâmbește. Acest lucru l-a confirmat și ea. „Așa este”, a notat actrița. 

SURSĂ FOTO: Instagram/ danielaburlacaofficial

Articole din aceeasi categorie