17.10.2024
Anișoara Loghin își amintește cu nostalgie de perioada în care a fost reporter politic: „În ziua alegerilor era totul organizat...” - VIDEO

La sfârșitul celei mai recente ediții a emisiunii „O Seară Perfectă”, prezentatoarele PRO TV, Anișoara Loghin și Daniela Andreev, au discutat despre provocările întâmpinate de reporteri în perioada campaniilor electorale. Cât de dificil, dar și frumos este acest interval pentru un reporter de știri, află din articolul de mai jos.

Anișoara Loghin își amintea cu nostalgie de vremea când era reporter. „Săptămâna înainte de alegeri, era foarte distractivă”, a spus aceasta.

„Înainte de a intra în legătură directă, mă gândeam despre ce să vorbim, pentru că toate știrile țin de campania electorală, în fiecare zi percheziții, coruperea alegătorilor, candidații ies cu diferite promisiuni. Mă gândeam că dacă spun asta, s-ar putea să pierd o parte din oamenii care ne privesc”, a adăugat Daniela Andreev. 

Întrucât Anișoara Loghin a avut ocazia de a fi reporter politic de-a lungul timpului, Daniela Andreev a întrebat-o ce își amintește despre săptămâna dinaintea alegerilor, dar și despre ziua propriu-zisă.

„Să știi ca mie chiar îmi plăcea, era un ritm foarte intens. În perioadele când totul e mai simplu, nu găsești subiecte, aici eram super ocupați, de dimineață până seara. În ziua alegerilor era totul organizat, jurnal din oră în oră, știai unde vei fi și ce vei face. Adrenalina asta, să stai să aștepți rezultatele, să stai pe la staff-uri, să vezi cum toată lumea are emoții, e ceva aparte din punctul meu de vedere”, a răspuns Anișoara. 

O revistă de top de la noi a împlinit 10 ani! Cum au marcat invitații aniversarea, dar și ce dress-code au avut - VIDEO

De asemenea, Daniela a povestit că în ziua alegerilor va prezenta știri, dar și va lucra în teren: „Ar mai trebui încă 24 de ore pentru a le reuși pe toate, dar încercăm în cele 24 pe care le avem. Duminică prezint, dar voi fi și reporter. Nu știu prea bine în ce interval de ore voi prezenta, știam până azi, dar astăzi s-a schimbat ceva”. 

„Faptul că nu e pus totul pe polițe, face lucrul și viața mai interesantă. Tot timpul te aștepți la noi surprize, important este să reușești să votezi”, a notat Loghin. 

Totodată, în ultimii ani, prezentatoarea știrilor de la ora 17:00 își exercită dreptul la vot în timp ce merge în teren pentru a filma, a recunoscut ea: „Asta reușesc cu siguranță. Într-una dintre zile trebuie să mă văd cu mama pentru a primi certificatul pentru drept de vot, pe care l-am luat pentru că, eu am reședința la mine în sat, nu am schimbat-o. Mi-am făcut un certificat cu care o să pot să merg să votez oriunde, la orice secție, așa am făcut în ultimii ani. În orice secție mergeam pentru a da live de acolo sau pentru a filma pe cineva, mergeam repede și îmi executam dreptul la vot”. 

Anna Karenina, pe scena Geneza Art! Spectacolul regizat de Daniela Burlaca a durat 4 ore: „Am făcut o distribuție din 7 personaje, din cele 150 care sunt în roman” - VIDEO

„Chiar dacă suntem într-o emisiune de divertisment, vreau să vă amintesc că nu sunt doar alegeri, dar e și referendum, documentați-vă vă rog frumos din tot sufletul pentru că în joc este viitorul nostru, al copiilor noștri”, a menționat Anișoara.  

SURSĂ FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie