17.10.2024
Cine este și cu ce se ocupă Nadejda Căpățînă, moldoveanca ce a întors toate scaunele la „Vocea României”! Are două job-uri, unul la Chișinău și altul la București: „De luni până vineri sunt în satul Sireți...” - VIDEO

Nadejda Căpățînă, tânăra care a întors recent 4 scaune la „Vocea României”, este profesoară de muzică, la o grădiniță din satul Sireți. Cum se descurcă Nadejda Căpățînă cu job-ul ei, află din cadrul unui interviu marca O Seară Perfectă.

Căpățînă a recunoscut că de luni și până vineri are un job stabil în Republica Moldova, iar în weekend cântă cu trupa ei, la București:

„Stau în două țări, cum s-ar spune. Fac naveta de la Chișinău la București în fiecare săptămână. În weekend avem concerte și trebuie să plec la București. De luni până vineri sunt educatoare de muzică în satul Sireți”.

„Încerc să combin, să dispară frontiera. Deja de un an și jumătate le simt o țară, doar că fac naveta dintre Chișinău și București”, a continuat Nadejda. 

Ioana Sulac - despre cea mai frumoasă amintire legată de tatăl ei, Nicolae Sulac: „Dacă tata se apropia de casă și își dorea să ies...” - VIDEO

Să lucrezi cu cei mici este o artă, e ceva aparte. Totuși este și dificil, dar în același timp, frumos, susține invitata serilor perfecte:

„Pentru mine este un orizont deschis. De mic copil mi-am dorit să implementez idei, scenete, coregrafie. Să nu fiu doar cu muzica și pianul. La grădiniță nu sunt educatoarea de muzică care cântă la pian, acolo sunt tot: scenarist, regizor. Îmi place foarte mult să organizez evenimetele în cadrul grădiniței, îmi place mult că acolo sunt copii talentați de 4-6 anișori, iar felul lor de a fi, este o artă”. 

Nadejda Căpățînă a întors de curând 4 scaune la Vocea României. Ea a făcut școala de muzică și pian timp de 7 ani, dar nu a luat niciodată lecții de canto. Profesoara de muzică din școală este cea care a îndrumat-o spre concursurile de muzică. A terminat Compoziție Jazz la Conservatorul din București.

În anul II a rămas însărcinată și s-a căsătorit. A fost o perioada foarte dificilă cu sarcina și cu finalizarea Conservatorului, dar a scos-o la capăt. Tot atunci a prins un contract în Abu Dhabi unde trebuia să cânte la chitară și din voce. 

Nicoleta Fiodorov, de nerecunoscut! Cum arată acum coregrafa: „La un an distanță am -54 kilograme” - FOTO

SURSĂ FOTO: ARHIVA PRO TV

Articole din aceeasi categorie