14.04.2022
Viata sa are doua parti: una pragmatica, alta spirituala! Ce spune psihologul Margarita Belecciu despre echilibrul pe care cu totii ni-l dorim in viata: „E important sa stim ca toate schimbarile duc doar spre bine...” - VIDEO

Sa traim in armonie si echilibru ne dorim cu totii, iar cest lucru este cat se poate de realizabil sustine invitata emisiunii O Seara Perfecta psihologul Margarita Belecciu.

Parcursul Margaritei este unul impresionant. Aceasta a inceput ca fiind o simpla studenta la psihologie, dar a ajuns in Marea Britanie, tara in care la moment locuieste. 

Olena Zelenskaya avertizeaza in cel mai recent interviu: ”Toti suntem tinta numarul 1”. Prima doamna a Ucrainei este separata de sotul sau de mai bine de o luna

Invitata povesteste ca ultima perioada i-a deschis foarte multe oportunitati, proiecte pe care abia asteapta sa le incerce si sa obtina o noua experienta. 

Tanara a mentionat si faptul ca a fost profesoara de educatia civica, de aceea a tinut neaparat sa fie implicata in societate nu la nivel formal, dar nonformal. 

Margarita a activat la o companie de masini si la un laborator de teste COVID - 19, totusi paralel cu joburile sale de baza, ea povesteste ca continua sa fie consilier in mediul online si sa faca hipnoterapie. 

Tatiana Heghea este insarcinata! Filmuletul prin care si-a anuntat fanii iti lasa „pielea de gaina”: „A 3-a experienta de sarcina e categoric despre curaj, despre asumare, despre responsabilitate....” - VIDEO

Ea a tinut sa precizeze ca se considera o persoana realista, iar oamenii pe care ii intalneste zilnic in companiile in care activeaza o ajuta sa isi dezvolte latura spirituala, dar si cea analitica, lucru util in consilierea psihologica. 

La ora actuala, Margarita participa in diverse proiecte Erasmus. Pana acum tanara a fost implicata in circa 3 proiecte de acest gen la Bucuresti,  in Italia si Marea Britanie.

In viitorul apropiat, Margarita isi doreste sa aplice mai mult competenta de predare in Marea Britanie. Ea a accentuat faptul ca uneori contextele sau insasi viata ne determina sa facem schimbari si desi unor persoane le vine greu sa se reinventeze e important sa stim ca schimbarile sunt doar spre bine. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie