06.07.2022
Miss Moldova 2017 a fost omagiata! Afla cati ani a implinit modelul, dar si care este cea mai mare realizare a sa de pana acum - FOTO/VIDEO

Ana Badaneu, modelul care a devenit cunoscut in Republica Moldova dupa ce a castigat concursul de frumusete Miss Moldova 2017 a implinit recent 25 de ani.

Intr-un postare publicata pe pagina sa de Instagram, tanara a scris: „Welcome 25. Cel mai important cadou...” si a publicat o fotografie cu sotul si fetita sa.

Postarea a adunat sute de aprecieri din partea internautilor, dar si mesaje de felicitare pentru Ana.

Valentina Nafornita - dezvaluiri sincere despre tatal sau! Artista a recunoscut ca niciodata nu s-a uitat cu atata admiratie la un alt barbat, precum se uita la el: „Cand ma gandesc la el, simt dragoste” - VIDEO

„La Multi Ani, sa fii sanatoasa, fericita si implinita.”, „La multi ani pentru mamica noastra draga.”, au scris cativa abonati.

Ana a fost mai discreta si nu a dezvaluit prea multe detalii despre felul in care si-a sarbatorit ziua de nastere, insa spre seara tanara a publicat in mediul online un boomerang unde se pot vedea doua pahare de vin.

Ana Badaneu (Lucaci), in varsta de 24 de ani, a fost desemnata Miss Moldova in anul 2017. Acum un an, ea impreuna cu rapper-ul Sasha Mad s-au casatorit, iar pe data de 27 noiembrie 2022 Ana a nascut o fetita care poarta numele Leila. 

Corneliu Botgros a implinit 47 de ani! Vezi unde si cum si-a sarbatorit instrumentistul ziua de nastere: „Multumesc tuturor pentru felicitari. Va sunt recunoscator” - FOTO

Articole din aceeasi categorie