04.04.2023
Veste groaznica pentru Hugh Jackman! Actorul din Wolverine e suspect de cancer - FOTO

Cosmar pentru Hugh Jackman. Actorul, in varsta de 54 de ani, a dezvaluit pe retelele de socializare ca a fost supus unor noi biopsii pentru a afla daca are din nou cancer. Cunoscutul actor a mai fost diagnosticat de sase ori cu cancer de piele.

Din pacate, vedeta din Wolverine a fost nevoita sa faca din nou doua biopsii, dupa ce si in trecut a fost diagnosticat de alte sase ori cu cancer de piele. Starul a transmis un mesaj pe Twitter pentru fanii sai. Hugh Jackman a aparut cu un plasture pe nas, pe Twitter, indemnandu-si fanii sa nu uite de factorul de protectie solara. Actorul din Wolverine a povestit prin ce trece in aceste momente, despre faptul ca si-a facut iarasi doua biopsii, la indemnul medicului Iron.

Doliu urias la Suleyman Magnificul! Putini stiu ca a murit unul dintre cele mai iubite personaje ale serialului turcesc - FOTO

„Tocmai mi-au facut doua biopsii. Tocmai am fost la doctorul meu, dr. Iron, care este minunat. In doua, trei zile aflu rezultatul si vi-l spun. Va reamintesc insa ca acest carcinom bazocelular este cel mai putin periculos cancer.”

Actorul a recunoscut ca petele solare de pe piele provin din timpul petrecut in aer liber acum 25 de ani.

Hugh a explicat cum a fost deschis in trecut cu privire la sperieturile sale legate de cancerul de piele, adaugand ca nu il deranjeaza atata timp cat le reaminteste oamenilor sa poarte protectie solara.

„Stiu ca m-ai mai auzit vorbind despre carcinoamele mele bazocelulare. Voi continua sa vorbesc despre ele, daca va fi nevoie”, a scris el.

„Si daca ii aminteste chiar si unei singure persoane sa-si puna protectie solara cu un SPF ridicat, atunci sunt fericit.”

Ploaie de staruri in Mumbai! Penelope Cruz, Zendaya si Gigi Hadid, superbe in tinute indiene - FOTO

Hugh Jackman crede ca plateste acum pretul orelor de stat in soare acum 25 de ani, fara protectie SPF.

El a declarat in 2015 ca copilaria lui „a fost in aer liber” si ca unguentele de protectie precum crema de protectie solara nu au fost o prioritate in familia sa.

„Nu cred ca tatal sau mama mea nu au cumparat vreodata sau ne-au pus sa-l aplicam (unguentul)”, a spus el.

„Lucrurul pe care mi-l amintesc cel mai mult, regula despre a fi in aer liber era ca nu ai voie sa inoti in decurs de o jumatate de ora dupa ce ai mancat... si nu este adevarat”.

El a continuat sa ii indemne pe fani, mai ales inainte de vara pentru cei din emisfera nordica, sa fie in siguranta atunci cand ies la soare.

„Va rog sa purtati protectie solara. Pur si simplu nu merita”, a spus el.

Rita Ora, aparitie spectaculoasa pe plaja. Cum arata celebra cantareata in costum de baie - FOTO

Hugh Jackman, starul Wolverine si-a indepartat pana in 2017 sase bucati de ten afectate de cancerul de piele. Si au avut evolutie rapida, pe parcursul a doi ani. In 2021 a primit iarasi o suspiciune de cancer de piele, insa cu un rezultat al biopsiei neconcludent.

Articole din aceeasi categorie