04.04.2023
Ploaie de staruri in Mumbai! Penelope Cruz, Zendaya si Gigi Hadid, superbe in tinute indiene - FOTO

Penelope Cruz, Zendaya si Gigi Hadid au participat la lansarea unui centru cultural, in Mumbai.

Mai toate tinutele starurile au fost de inspiratie indiana. Gigi Hadid, Zendaya si Priyanka Chopra au fost printre cele mai stralucitoare dive, in rochii asemanatoare sariurilor.

Gigi a atras toate privirile intr-un ansamblu vestimentar auriu, format dintr-un top scurt, plin de margele, si o fusta cu detalii laborioase, in timp ce Zendaya a fost la fel de eleganta in bleumarin si auriu, intr-o rochie pe un umar, cu trena si imprimeu cu stele, plante si animale. Ambele si-au prins parul in coc, pentru a-si lasa liberi umerii. 

Si iubitul Zendayei, Tom Holland, a fost prezent la eveniment, dar a preferat sa paseasca in fata fotografilor de unul singur. Interpretul lui Spiderman a aparut intr-un costum impecabil, clasic si elegant. Si Salman Khan a fost acolo, imbracat in negru si verde.

Maria Ciorici lupta cu kilogramele in plus! „Imi este foarte greu sa slabesc, din ce in ce mai greu...” - FOTO

Un alt cuplu care a facut furori la gala din Mumbai a fost cel format din Priyanka Chopra si Nick Jonas. Atat solistul, cat si actrita de 40 de ani s-au imbracat in tema cu evenimentul, ambii fiind moderni, dar puternic inspirati de portul traditional din India.

Primele imagini cu bebelusul lui Paris Hilton. Cum arata si care este numele complet al baietelului - FOTO

Si Penelope Cruz a fost o aparitia care a furat toate privirile. Actrita spaniola a imbracat o rochie intr-o frumoasa nuanta de roz, cu crapatura lunga pe picior si o capa cu pene. 

Magnat - o noua premiera muzicala! „Sa nu va aud ca n-aveti bani de clipuri, am filmat cu Max o zi. Cu telefonul!” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie