04.04.2023
Doliu urias la Suleyman Magnificul! Putini stiu ca a murit unul dintre cele mai iubite personaje ale serialului turcesc - FOTO

Esti un mare fan al serialului de mare succes Suleyman Magnificul? Ei bine, cu siguranta nu ai stiut ca in urma cu ceva timp, interpreta rolului Afife Hatun, actrita Sabina Ajrula, a lasat un gol imens in cinematografia turceasca dupa ce s-a luptat cu problemele de sanatate. In august 2021, aceasta s-a stins din viata, dar se pare ca nu multi au stiut.

In august 2021, la 75 de ani, actrita Sabina Ajrula Toziya, care a cucerit inimile romanilor odata cu difuzarea serialului turcesc Suleyman Magnificul, s-a stins din viata. Sabina s-a nascut la 17 aprilie 1946 in Skopje, Macedonia. A studiat actoria la Teatrul de Stat din Skopie, iar dupa ce a jucat in Iugoslavia si Macedonia, actrita a ajuns sa intrepreteze marele rol al jupanesei Afife Hatun.

Magnat - o noua premiera muzicala! „Sa nu va aud ca n-aveti bani de clipuri, am filmat cu Max o zi. Cu telefonul!” - VIDEO

A jucat si rolul lui Hayriye Cakirbeyli in serialul The Old Won't Rule the World (Banditul nu va conduse lumea n.r), la care a renuntat dupa ce o tumora cerebrala a fost descoperita de catre medici. Asa, iubita actrita, nu doar ca a renuntat la proiect, dar si la orice fel de activitate in domeniul industriei cinematografice in ianuarie 2021.

Iar cateva luni mai tarziu, pe 10 august, din pacate, un accident vascular cerebral a cauzat moartea iubitei cadane Afife Hatun. Actrita a lasat in urma numeroase roluri pentru care ne vom aminti de ea, atat de la teatru, cat si de pe marele ecranul.

Primele imagini cu bebelusul lui Paris Hilton. Cum arata si care este numele complet al baietelului - FOTO

Iar printre ultimele proiecte se numara: drama „Materijal za audicija” din 2013, filmul „Honey Night” („Noaptea de Miere” n.r) din 2015, „Amok” din 2016, filmul „My Mother's Wound” („Rana mamei mele” n.r) din 2016, „Bal Kaymak” din 2018, filmul „Vera” din 2019, comedia „Aman Reis Duymasin” din 2019 si filmul „Escape To The Sea” („Evadare in mare” n.r) din 2021. 

Articole din aceeasi categorie