15.03.2022
Veronika Didusenko, fosta Miss Ucraina, a reusit sa fuga din calea razboiului: „Nu a existat niciun moment in care sirenele sa nu sune”

Veronika Didusenko, fosta Miss Ucraina 2018, a povestit cum a reusit sa fuga din calea razboiului. Nu singura, ci alaturi de fiul ei de sapte ani. Acum se afla in SUA, in timp ce copilul a ajuns in Elvetia alaturi de prieteni.

Veronika a fost invitata intr-o emisiune din America, unde a vorbit despre cat de repede s-a organizat si cum a fugit din Kiev. De asemenea, aceasta a tinut si o conferinta de presa alaturi de reputata avocata Gloria Allred, alaturi de care a inceput sa lucreze in favoarea femeilor care sunt mame, pentru a li se oferi dreptul de a participa la Miss World si Miss Univers.

Regina frumusetii in varsta de 26 de ani a fost incoronata Miss Ucraina in 2018, dar nu si-a putut reprezenta tara la Miss World, intrucat a fost descalificata de organizatori pe motiv ca are un copil si este divortata.

Yana Rudkovskaya - revoltata dupa ce Max Barskih a spus ca este impotriva razboiului din Ucraina: „Nimeni nu mai vrea sa-ti asculte piesele”

„Fortele militare ruse au inceput sa bombardeze Kievul la 5 dimineata. Am impachetat rapid, am luat masina si am plecat pur si simplu. Am condus pentru aproximativ 18 ore... masinile militare erau pe o parte si cele de civili pe cealalta parte. Elicoptere rusesti zburau pe deasupra capetelor noastre. A fost foarte infricosator. De-a lungul calatoriei mele pana la granita nu a existat niciun moment in care sa nu sune sirenele sau bombele sa nu explodeze”, a povestit Veronika, conform People.

Dupa ce a ajuns in Republica Moldova, Veronika Didusenko a plecat mai departe in Europa, pana in Geneva. Acolo a luat decizia de a-l lasa pe fiul ei alaturi de cativa prieteni pentru a putea merge in Los Angeles, unde a participat la conferinta de presa.

Surpriza de proportii! Cine este actrita care i-a cucerit inima lui Roman Abramovici. Tanara e mai tanara decat el cu 27 de ani - FOTO

„Avem nevoie de mai multe sanctiuni impotriva Rusiei. Vrem ca civilii sa poata parasi zona de razboi. Aceasta este prioritatea numarul unu, salvarea vietilor oamenilor din Ucraina. Intreaga tara este unita in acest moment. Vom lupta si vom castiga acest razboi”, a fost apelul facut de frumoasa ucraineanca. Aceasta este foarte activa si pe retelele sociale, iar contul ei de Twitter a fost transformat intr-o platforma in care ofera informatii despre razboi si distribuie petitii.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie