14.03.2022
Yana Rudkovskaya - revoltata dupa ce Max Barskih a spus ca este impotriva razboiului din Ucraina: „Nimeni nu mai vrea sa-ti asculte piesele”

Celebritatile continua sa-si spuna parerea despre declaratiile pe care le-a facut artistul ucrainean Max Barskih. Anterior, Max Barskih a vorbit despre razboiul din Ucraina si a interzis ca muzica lui sa mai rasune pe teritoriul Rusiei. De asemenea, interpretul a spus ca nu va mai sustine concerte in Rusia si ca banii pentru biletele care au fost deja cumparate de fanii sai nu vor fi returnati. 

Recent, Max a fost criticat de Timati, Olga Buzova, interpreta Slava si de alte vedete. Yana Rudkovskaya, de asemenea, l-a criticat pe cantaret si i-a dedicat cateva mesaje postate pe canalul sau de Telegram. 

Producatoarea a spus ca cantaretul ucrainean ar trebui sa returneze toate premiile sale muzicale rusesti, si anume MTV Music Awards, Muz-TV, RU TV, New Radio si Heat. Potrivit femeii, asa ar fi „cinstit din partea lui”. Yana este revoltata ca Barskih a primit aceste premii ca fiind artist rus.

A sustinut razboiul din Ucraina, iar acum raspunde acuzatiilor la adresa sa! Ce spune Nikolai Baskov despre cei care il ataca prin mesaje si apeluri telefonice - VIDEO

„Daca el atat de repede si-a schimbat parerea si nu vrea sa aiba nimic in legatura cu Rusia, ar trebui sa intoarca toate premiile care i-au fost inmanate in Rusia! Pentru piesele lui, in mare parte, au votat oamenii din Rusia. Deja ramane sa vedem in care tara el va mai primi premii. Nu cred ca va avea fani mai fideli in alta tara, care il vor ajuta sa castige premii si care vor achita pentru concertele lui Max. Nimeni nu mai vrea sa-ti asculte piesele. Deja oamenilor le este rusine sa le asculte.”

Intr-o alta postare, Rudkovskaya a afirmat ca delcaratiile lui Max Barskih sunt doar pentru a atrage atentia. In continuare, ea l-a acuzat de frauda din cauza concertelor anulate in orasele din Rusia: 

Regizorul Timur Bekmambetov urmeaza sa filmeze un film documentar despre razboiul ruso-urainean. Acesta a catalogat situatia de acolo - „Un dezastru grandios”

„Ce treaba au aici oamenii obisnuiti, femeile cu copii care au cumparat bilete la concertele lui din Rusia? El a spus ca nu o sa le intoarca nici un banut nimanui? Ei bine, asta este un dosar penal dej, din moment ce a adunat peste un milion de ruble rusesti de la publicul rus. In consecinta, atat Max, cat si organizatorii concertelor pot suferi cea mai severa pedeapsa din Rusia si, cu siguranta nu va mai fi timp pentru PR! Mai mult ca sigur ca va fi!”.

Anterior, Iosif Prigojin l-a criticat dur pe Max Barskih, care i-a reprosat cantaretului ca „a luat bani de la oligarhii rusi” pentru concerte si petreceri corporative si „nu ii era rusine ca nu achita nici taxe statului”. 

Articole din aceeasi categorie