15.03.2022
Surpriza de proportii! Cine este actrita care i-a cucerit inima lui Roman Abramovici. Tanara e mai tanara decat el cu 27 de ani - FOTO

Roman Abramovici, oligarhul rus sanctionat dur de Occident dupa ce Vladimir Putin a decis invadarea Ucrainei, este din nou in centrul atentiei. De aceasta data, insa, presa internationala scrie ca omul de afaceri ar avea o relatie cu o tanara in varsta de doar 25 de ani, care are origini ucrainene. 

Potrivit Daily Mail, oligarhul rus care a primit numeroase sanctiuni dupa ce Vladimir Putin a decis invadarea Ucrainei, printre care blocarea conturilor si suspendarea dreptului de a vinde clubul de fotbal Chelsea, ar avea o relatie cu o actrita pe nume Alexandra Korendyuk, care a aparut, de asemenea, la o emisiune TV din Rusia.

„Noua iubita a lui Roman Abramovici este foarte interesanta. La inceputul anului, au aparut tot mai multe zvonuri cum ca oligarhul rus este intr-o relatie cu Alexandra Korendyuk.

Vlad Gherman si Oana Mosneanu au luat decizia. Ce se intampla in relatia lor

Sunt foarte putine informatii despre tanara, dar se presupune ca este fondatoarea unei companii in industria muzicala.

De asemenea, iubita lui Abramovich isi incearca norocul si in actorie”, a declarat Bozena Rynska pentru The Sun, precizand, de asemenea, ca tanara ar avea origini ucrainene. 

Inna, imagine de peste 25.000 de aprecieri in mai putin de o ora. I-a uimit pe fani: „Esti curajoasa!” - FOTO

Abramovici se numara printre sapte oligarhi rusi supusi sanctiunilor britanice, ceea ce inseamna ca activele sale, in principal proprietati, avioane private si elicoptere vor fi blocate, fara sa existe posibilitatea sa fie efectuata vreo tranzactie financiara cu acestea.

De asemenea, masura blocheaza planurile lui Abramovici de a vinde clubul din Premier League Chelsea, plasand efectiv actualii campioni europeni sub control guvernamental. Echipa poate continua sa joace, dar guvernul spune ca este deschis sa vanda clubul atata timp cat Abramovici nu va beneficia de vanzare, informeaza News.ro.

Articole din aceeasi categorie