06.04.2022
Verka Serdiuchka il ataca dur pe Nikolai Baskov, interpretul care sustine actualul razboi: „Privati-l de titlul de Artist al Poporului Ucrainean!” - FOTO

Andrei Danilko, cunoscut si cu pseudonimul Verka Serdiuchka, in varsta de 48 de ani, a venit cu o parere in cadrul unui interviu radio si a precizat ca este total dezamagit de colegii sai de scena.

Se stie prea bine ca artistul este prieten de multi ani cu interpretul Nikolai Baskov. Cei doi au concertat impreuna si tot o echipa au format atunci cand au fost gazda mai multor evenimente private si publice. 

Cu toate acestea, acum finalistul Eurovision 2007 a vorbit critic la adresa lui Baskov.

Lui Andrei nu i-a placut ca Nikolai a sprijinit public razboiul ruso-ucrainean. Potrivit cantaretului de opera si pop, locuitorii din Donbass mor sub bombardamente de opt ani, suferind, iar acum pacea trebuie sa vina in casele lor.

Interpreta Lilia Focsa a lansat o piesa, in colaborare cu Orchestra Lautarii „Tata, azi e ziua ta”, pe care a dedicat-o socrului sau: „De cand nu il am pe tata alaturi de mine, el il inlocuieste” - VIDEO

Interpretul si-a amintit ca in 2004 Baskov a primit titlul de Artist al Poporului din Ucraina. Acesta considera ca ar fi oportun ca acest titlu sa ii fie retras lui Baskov in contextul actual. 

Showman-ul si-a exprimat si nemultumirea fata de faptul ca multi artisti au luat acum pozitia de neutralitate.

Toti il cunosc, insa putini stiu ca are un frate geaman! La 25 de ani, Patrick Hanganu este un om implinit. Ce a povestit interpretul despre realizarile sale, oamenii pe care ii are alaturi, dar si despre viata sa sentimentala: „Nu imi doresc o nunta..” - VIDEO

Danilko a explicat ca a ramas la Kiev, locuieste in apartamentul sau din Hreshyatik.

Anterior, artistul Nikolai Baskov s-a declarat public in favoarea operatiunii militare ruse in Ucraina: „Nu putem tolera uciderea cetatenilor vorbitori de limba rusa”, a mentionat el.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie