22.02.2022
O noua premiera! Dara a lansat „Umbra Ta” - o piesa despre dragoste: „ Stau si astept. Am emotii”- VIDEO

Dara este o interpreta de muzica pop din Republica Moldova. In 2012 a lansat cateva piese impreuna cu Carla's Dreams. Dupa succesul pe care l-a avut, artista a continuat sa cante melodii ce ajung cu usurinta la inimile ascultatorilor.

Despre lansarea piesei „Umbra Ta”, Dara a anuntat pe pagina sa de Instagram. „La 12:22 lansam Umbra ta. Stau si astept. Am emotii. Voi asteptati?”, a mentionat artista.

"Dragule, am gasit locatia pentru nunta!" Imaginea postata de Maria Sharapova pentru cei peste 4 milioane de urmaritori

Piesa reprezinta o balada de dragoste care pune in prim-plan o iubire plina de incercari. Refrenul suna in felul urmator: „Ma urmareste umbra ta. Simt ca n-am aer, ma sufoc. Prin toate vietile iti faci loc. Ma urmareste umbra ta. Oriunde fug, cu ea ma intorc. Mai e ceva din tine in ea”.

Stiai ca Ilie Maxian are un baiat de 16 ani? Ce spune interpretul despre prima lui casnicie: „M-am insurat la 19 si peste cateva zile am implinit 20 de ani” - VIDEO

Linia melodica a fost compusa de Dara, Dan Healey si Alexandra Albu, iar textul de Dara, Alexandra Albu si cunoscuta scriitoare originara din Republica Moldova, Zina Zen.

Dara este o cantareata de muzica pop din Republica Moldova. A devenit cunoscuta dupa participarea in finala preselectiei nationale din Republica Moldova pentru Eurovision 2012, cand a interpretat piesa „Open Your Eyes”, ocupand locul 3.

Moment frumos la O Seara Perfecta! Baietii de la Akord au dansat si s-au distrat alaturi de Anisoara Loghin - VIDEO

Articole din aceeasi categorie