19.10.2022
Vedeta din „Harry Potter”, actorul Tom Felton, a vorbit pentru prima data despre dependenta sa de alcool

Recent, Tom Felton a lansat o carte, pe care a numit-o „Dincolo de bagheta magica: Magia si haosul din viata unui vrajitor”. In memoriile sale, el a vorbit sincer, pentru prima data, despre dependenta de alcool cu care a luptat mult timp. 

In carte, starul din „Harry Potter” a scris ca dependenta de alcool a fost de fapt un „simptom al unei lupte interne profunde”. Potrivit acestuia, dupa ce a implinit 20 de ani, a inceput sa bea multa bere si mult whisky zilnic pentru a se distra de la ceea ce se intampla in viata lui de zi cu zi. 

De necrezut! Printul Harry a inselat-o pe Meghan Markle la inceputul relatiei lor! Vezi cu cine a avut acesta o aventura - FOTO

Tom a afirmat ca dependenta lui de alcool i-a speriat foarte mult pe managerul sau, care era si iubita lui atunci, dar si pe agentii sai. Ei i-au sugerat sa mearga la un centru de reabilitare. Adevarat ca, Felton nu a stat acolo mult timp. Dupa 24 de ore, el a fugit din centru. Dupa ceva timp, actorul a mers la al doilea centru de reabilitare, insa in curand a fost dat afara pentru incalcarea regulilor (acesta a fost surprins cu o fata in odaia lui).

Drept urmare, actorul a mers la reabilitare si chiar s-a tratat din a treia incercare. Acesta a recunoscut ca este mandru ca a putut recunoaste ca are nevoie de ajutor. „Pot spune sincer ca aceasta a fost una dintre cele mai dificile decizii pe care a trebuit sa le iau vreodata”, a spus vedeta. 

„Nu ma mai sfiesc sa ridic mana si sa spun: „Nu sunt bine”. „Nu sunt singur. Asa cum toti suntem nesanatosi din punct de vedere fizic, putem fi si nesanatosi din punct de vedere mental. Nu este nimic de care ar trebui sa-ti fie rusine. Nu este un semn de slabiciune”, a adaugat Tom. 

Pe urmele colegilor sai! Jared Leto isi va lansa in curand propriul brand de produse de ingrijire a pielii. Ce alte planuri mai are artistul

Thomas Andrew Felton este un actor. In timpul liber pe langa cariera de actor mai este si cantaret.

Articole din aceeasi categorie