19.10.2022
De necrezut! Printul Harry a inselat-o pe Meghan Markle la inceputul relatiei lor! Vezi cu cine a avut acesta o aventura - FOTO

Relatia de dragoste dintre Meghan Markle si Printul Harry a inceput in 2016. Dupa nunta care a avut loc in 2018, Ducele de Sussex a devenit un familist exemplar. 

Cu toate acestea, dupa cum sa dovedit, acest lucru nu este in intregime adevarat. La inceputul relatiei ei, Harry si-a inselat viitoarea sotie.

Acest lucru a fost anuntat de expertul regal Angela Levin. Potrivit ei, printul a avut o aventura cu modelul Sarah Ann McLean. In viitorul apropiat, Levin va prezenta cartea „Camilla: From Outcast to Queen”, in care va povesti despre aventurile lui Harry.

Diamanta Paterau s-a apucat de make-up! Vezi cat de bine i se primeste interpretei sa-si faca un machiaj profesional: „Imi place ce vad in oglinda” - VIDEO

Harry si Sarah s-au intalnit la o petrecere in 2016. Ducele a gasit imediat numarul de telefon al modelulu si a inceput sa-i trimita mesaje destul de des.

Decizie neasteptata! Diana Ballerini a renuntat la tatuajul dedicat sotului sau! Afla care este motivul pentru care femeia de afaceri a facut acest pas - VIDEO

Relatia lor a durat insa doar cateva saptamani deoarece printul si-a pierdut rapid interesul pentru Sarah. „Este diferita, nu bea deloc.”, a spus un prieten de-al ducelui.

Printul Harry, Duce de Sussex, cunoscut ca Printul Harry, este fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea si al Dianei, Printesa de Wales, nepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si al cincilea in linia de succesiune la tronul britanic. 

Articole din aceeasi categorie