19.10.2022
Pe urmele colegilor sai! Jared Leto isi va lansa in curand propriul brand de produse de ingrijire a pielii. Ce alte planuri mai are artistul

Intr-un interviu pentru Vogue, actorul a recunoscut ca nu intelege nimic despre industria cosmeticii, dar stie multe lucruri cu referire la ingrijire corecta a tenului si corpului. 

Linia se va numi Twentynine Palms si va include o serie de 11 produse de ingrijire a pielii, corpului si parului care se vor potrivi atat femeilor, cat si barbatilor. Keithle Forbes, fost sef de inovatie al companiei Aesor, va fi partenerul muzicianului.

Sarbatoare in familia Innei Colbasiuc! Fiul actritei a implinit 3 anisori. Imagini adorabile de la sendita foto organizata cu ocazia zilei de nastere - FOTO

Dar asta nu este tot! Jared planuieste si o colaborare cu cativa artisti care vor proiecta design-ul pentru diferite articole de interior. Totodata, artistul promite ca va produce si parfumuri bazate pe note lemnoase.

Recent si Elon Musk s-a lansat in domeniul parfumeriei. Acesta a scos pe piata un parfum cu miros de par ars. Potrivit antreprenorului, 10 mii de sticle de parfum au fost vandute in cateva ore de la lansare. 

Elon Musk a lansat un parfum neobisnuit! Afla ce aroma are produsul - FOTO

Jared Joseph Leto este un actor american, cantautor, regizor, producator si, ocazional, model. Dupa ce si-a inceput cariera cu aparitii televizate in anii '90, Leto a devenit recunoscut pentru rolul sau ca Jordan Catalano in serialul My So-Called Life.

Articole din aceeasi categorie