30.07.2024
„Vecinii de bloc” a cucerit internetul! Piesa interpreților Iuliana Beregoi și Cristian Porcari a ajuns la peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube - VIDEO

Iuliana Beregoi și Cristian Porcari au marcat începutul verii cu o colaborare de succes, lansând piesa „Vecinii de bloc”, care a devenit rapid un hit. Cu peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube și comentarii din partea fanilor, melodia se dovedește a fi favorita sezonului.  

Iuliana Beregoi și Cristian Porcari au marcat începutul verii cu o piesă care a devenit între timp un hit.

Melodia „Vecinii de bloc” a fost pe placul ascultătorilor și a adunat peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, dovedindu-se a fi favorita sezonului.

Drumul spre Paris! Povestea paralimpicului Ion Basoc: „În 2017 am început să-mi pierd brusc vederea. În câteva săptămâni de la 100% a ajuns la 2%” - VIDEO

În secțiunea de comentarii câțiva fani au recunoscut că a devenit piesa lor preferată, ce o ascută în fiecare zi:„Jur că o ascult în fiecare zi, mor după piesa asta. Sunteți cei mai frumoși vecini de bloc. Vă ador!”, „Merită să fie pe locul 1! Vă ador, aveți voci superbe!”, „Chiar este un cântec frumos și o colaborare reușită”, „A bubuit internetul de la această piesă, a ieșit prea tare, mai ales refrenul”.

Cinci cupluri regale care s-au îndrăgostit la Jocurile Olimpice. Poveștile lor de dragoste bat orice film

Iuliana Beregoi are peste 1,5 milioane de abonați pe Instagram și este considerată una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar și de peste Prut. Tânăra cântăreață a cunoscut popuraritate încă de la o vârstă fragedă. Ea este personaj principal în filmul „Două inimi”, o poveste fascinantă despre dragoste, motivație, încredere și împlinirea visurilor.

Performanță legendară pentru Judo-ul din Republica Moldova, două medalii de bronz la Jocurile Olimpice! Adil Osmanov se întoarce acasă învingător - VIDEO

Cristian Porcari este un tânăr interpret de la noi din țară, care a devenit popular după ce la 14 ani a ridicat sala în picioare la „X Factor” și a cucerit juriul cu talentul, vocea și atitudinea lui. Cristian a fost calificat drept „cel mai bun timbru de până acum” la X Factor.

SURSĂ FOTO: Instagram/ iulianaberegoiofficial, porcaricristian

Articole din aceeasi categorie