28.06.2022
Varianta in limba engleza a piesei „Trenuletul” a devenit virala pe TikTok! Vezi cum suna melodia in interpretarea cantaretei Dara, dar si cat de mult a apreciat publicul strain piesa - VIDEO

Dara este una dintre cele mai cunoscute si apreciate artiste originare din Republica Moldova. Pe langa lansarea melodiilor de top, tanara mai este pasionata si de TikTok, unde creeaza content muzical si incearca diferite challenge-uri. 

Unul dintre challange-urile la care Dara a spus „da” , a fost treaducerea pieselor. 

Aceasta a ajuns virala pe TikTok dupa ce a publicat varianta in engleza a piesei „Trenuletul” , interpretata de fratii Advahov si formatia Zdob si Zdub la Eurovision.

„Piesa Moldovei la Eurovision a impresionat toata lumea. Este scrisa in romana, dar eu va voi traduce piesa, hai sa vedem cum suna!”, a spus ea inainte de incepe a canta.

In doar cateva zile video-ul Darei a acumulat aproape 200 de mii de vizualizari si peste 19.000 de aprecieri.

Atat publicul strain, cat si cel de la noi a ramas impresionat de cat de bine suna piesa si in limba engleza, iar vocea interpretei i-a dat un aer special si foarte autohton. 

Natalia Gordienko, Tatiana Heghea, si alte vedete de la noi au imbracat tinute realizate de designerii autohtoni! Vezi cum au aratat colectiile de sezon in cadrul celui mai asteptat eveniment fashion de la noi - VIDEO

„Aveam nevoie de varianta aceasta/ Suna prea bine, asteptam varianta completa/ Impresionant” , sunt doar cateva dintre comentariile internautilor.

 Tot la aceasta etapa, Dara a tradus in limba romana si piesa castigatoare din cadrul concursului Eurovision. Aceasta a cantat cantecul Stefania interpretata in varianta sa originala de Kalush Orchestra.

Recent, DARA si-a surprins publicul cu piesa „Am lasat ceva”, un sound diferit fata de cel abordat de artista anterior, un imn al libertatii si iubirii intense.

Creeaza tinute unice pentru clientii sai! Afla care este cel mai mare vis al designer-ului Rodica Nicov: „Eu am nevoie de luni de zile ca sa ma pregatesc sa creez o colectie asa cum imi place mie” - VIDEO

Sursa VIDEO: TikTok

Articole din aceeasi categorie