28.06.2022
Natalia Gordienko, Tatiana Heghea, si alte vedete de la noi au imbracat tinute realizate de designerii autohtoni! Vezi cum au aratat colectiile de sezon in cadrul celui mai asteptat eveniment fashion de la noi - VIDEO

Weekend-ul trecut a fost unul plin de evenimente frumoase. La Muzeul National de Istorie a avut loc de exemplu cel mai asteptat eveniment de moda din aceasta vara. Designerii de la noi si-au prezentat colectiile de sezon, iar de la eveniment n-a lipsit muzica live. Tinutele au fost prezentate de persoane publice, cine a urcat pe podium vedeti in reportajul marca O Seara Perfecta.

Eleganta, rafinament si multa culoare - asa a aratat cel mai asteptat fashion show din aceasta vara. Designerii de la noi si-au prezentat noile colectii de sezon intr-o locatie absolut speciala si anume curtea Muzeului de Istorie a Moldovei.

 Pe podium au defilat cele mai urmarite femei din tara, una dintre ele fiind si interpreta Natalia Gordienko: „Pentru mine este ceva simbolic sa incep Fashion Days aici in tara mea, dar saptamana viitoare plec la Paris, orasul meu preferat, plus ca sunt invitata la o prezentare de moda Fashion Show Couture.” , a impartasit interpreta.

Entuziasmata si foarte incantata de evenimentul dat a fost si dansatoarea Natalia Duminica care a prezentat 3 tinute in cadrul evenimentului: „Ma simt ca la un concert, doar ca am alta misiune pe scena. Am si o palarie frumoasa de la Iuliana Chirosca, am prezentat si o ie si intr-adevar imi place foarte mult cand putem prezenta ceva traditional, made in Moldova. Ma bucur enorm ca sunt acasa si pot lua parte la acest eveniment.”, a spus Natalia. 

Artistele noastre poarta cu mare drag creatiile designerilor autohtoni, astfel sustinand industria fashion din tara. Acestea au povestit ca au in colectia lor deja multe tinute autohtone si sunt foarte incantate de calitatea stofele si design-ul ales. 

 

 

La eveniment au participat si cativa designi autohtoni care s-au lansat in perioada pandemiei.

Seara a fost plina de colectii in diferite stiluri, unele inspirate din portul traditional, iar altele din ultimile tendinte in moda. 

La Fashion Soireeau participat 15 designeri autohtoni, iar modelele au defilat pe ritmul muzicii live in interpretarea Feliciei Dunaf. 

Articole din aceeasi categorie