14.12.2022
Valeriu Rascu - dezvaluiri sincere! Fondatorul proiectului „Banca de Bancuri” a recunoscut cum reactioneaza la criticile haterilor - VIDEO

Acum cateva saptamani, umoristul Valeriu Rascu, a fost invitat in cadrul podcastului de pe Youtube „Nota Doi, Anti Podcast cu Vadim Cusnir”.

In cadrul interviului Valeriu a vorbit despre cum are loc monetizarea pe Youtube, despre veniturile creatorilor de continut din Moldova, dar si despre hate-ul pe care il primeste uneori pe online.

„Daca ai o aparitie undeva pentru tine este foarte important feedback-ul. Asa e firea umana, sa vada un feedback negativ decat unul pozitiv. Am inceput sa lucram cu chestia asta si ne dam seama ca noi trebuie sa acordam la cei care ne sustin.”, a mentionat fondatorul proiectului „Banca de Bancuri”.

Radu Sirbu a implinit 44 de ani! Vezi mesajul emotionant si imaginile de arhiva pe care le-a publicat sotia sa: „Acelasi iubit care ma astepta la poarta scolii...” - VIDEO

Cu toate acestea, Valeriu accepta critica, insa doar cea constructiva. „Dar poate fi si o critica constructiva in care iti spune cineva „Schimbati sunetul ca fosneste.” Nu poti atunci sa zici „Nu-ti place, nu te uita”. Sau cineva iti spune ca te repeti si nu este interesant. Da, noi stim asta ca nu suntem interesanti. Noi vorbim de 6 ani. Sa alimentezi publicul practic 6 ani cu acelasi continut, cu aceeasi persoana care interpreteaza alte personaje. Este foarte greu sa te mentii. Anumite comentarii iti pot taia din dorinta asta de a mai face ceva, dar noi ne dam bine seama ca acesta este online-ul si daca noi nu am face, haterii nu ar avea ocupatie.”, a spus umoristul.

Olia Tira - vacanta de neuitat in Mauritius! Artista a vizitat cele mai importante atractii turistice pe de insula - FOTO/VIEO

„Inainte poate incercai ceva sa le spui, dar acum block. Nu are rost sa pierzi timpul.”, a concluzionat Rascu.

Priveste interviul integral mai jos:

Valeriu Rascu este un omorist din Republica Moldova si fondatorul proiectului „Banca de Bancuri”. Acesta este casatorit cu Olesea Rascu. Cei doi se numara printre cele mai cunoscute cupluri din tara noastra. Ei se completeaza perfect si sunt foarte activi pe internet, acolo unde arata momente interesante si amuzante din viata de cuplu. 

Articole din aceeasi categorie