14.12.2022
Olia Tira - vacanta de neuitat in Mauritius! Artista a vizitat cele mai importante atractii turistice de pe insula - FOTO/VIEO

Ii place sa calatoreasca si a vizitat tari precum Germania, Cirpu, Franta, Israel si multe altele. Acum interpreta de la noi a decis sa opteze pentru o vacanta mai exotica si anume in Mauritius.

Olia a reusit deja sa publice cateva fotografii si video-uri din calatorie. Aceasta le-a aratat urmaritorilor ei cum s-a dat cu tiroliana, a mers pe un pod periculos, dar si cat de bine s-a bronzat in doar cateva zile.

Din filmulete se poarte observa cat de emotionata a fost artista inainte de a incerca sa se dea cu tiroliana. „Gulls in the sky and in my blue eyes.”, in traducere „Pescarusi pe cer si in ochii mei albastri”, a scris Tira in descrierea unui video.

Imaginile publicate de Olia, ce cuprind cele mai frumoase atractii turistice din Mauritius, au adunat sute de aprecieri din parte fanilor sai.

Fii stralucitoare in noaptea de Revelion! Alege corect tinuta ideala pentru seara dintre ani cu ajutorul stilistei Xenia Bugneac, care stie cu siguranta secretul unui look perfect - VIDEO

Mauritius, cunoscuta oficial ca Republica Mauritius, este o tara insulara din largul coastelor continentului african in sud-vestul Oceanului Indian, la aproximativ 900 kilometri est de Madagascar. Mauritius face parte din insulele Mascarene impreuna cu insula franceza Reunion situata la 200 kilometri sud-vest. 

Olia Tira este o cantareata din Republica Moldova. Impreuna cu formatia SunStroke Project a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2010, ce a avut loc la Oslo in Norvegia cu piesa Run Away.

Anatolie Melnic - barbatul care isi alinta fetele! „Trebuie sa-i dai femeii tale tot ce ea vrea. Ele merita”. Ce povesteste fiica lui, Kamelia - VIDEO

Articole din aceeasi categorie