14.12.2022
Radu Sirbu a implinit 44 de ani! Vezi mesajul emotionant si imaginile de arhiva pe care le-a publicat sotia sa: „Acelasi iubit care ma astepta la poarta scolii...” - VIDEO

Cunoscutul interpret de la noi, Radu Sirbu, s-a nascut la data de 14 decembrie 1978, iar astazi acesta isi sarbatoreste cea de-a 44-a aniversare.

Sotia lui Radu, Ana i-a facut un cadou deosebit artistului, dedicandu-i un mesaj in care si-a exprimat dragostea neconditionata fata de el.

„La multi ani iubitule. Acelasi iubit care ma astepta la poarta scolii si ma conducea de mana la balul de absolvire a liceului. Acelasi iubit caruia i-am spus „Da” intr-un tramvai fara bani de bilet. Acelasi iubit pe care l-am admirat pe marile scene ale lumii inconjurat de zecile de admiratoare. Acelasi iubit care m-a cundus de mana in sala de nasteri si acelasi iubit care mi-a oferit un camin, o casa, o familie.”, si-a inceput Ana discursul.

Olia Tira - vacanta de neuitat in Mauritius! Artista a vizitat cele mai importante atractii turistice pe de insula - FOTO/VIEO

Aceasta i-a multumit sotului sau pentru faptul ca succesul nu l-a schimbat si a ramas cu aceleasi calitati pe care le avea cu mai bine de 20 de ani in urma.

 „Vreau sa-ti multumesc pentru mine, pentru noi, pentru ei. Pentru ca succesul nu te-a schimbat si ai ramas acelasi suflet frumos, sensibil si puternic in acelasi timp. Vreau sa-ti urez tot binele din lume si sa-ti promit ca Dumnezeu ma lasa, iti voi purta numele si iubirea si-ti voi fi alaturi oriunde, oricat, oricand pentru ca te iubesc.”, a mentionat Ana Sirbu.

De asemenea, in videoul publicat de sotia artistului, aceasta a adaugat si cateva imagini cu ea si Radu de la inceputul relatiei lor.

Radu Sirbu este un cantaret si producator muzical roman, originar din Republica Moldova. In prezent activeaza si locuieste la Bucuresti. El a devenit cunoscut ca fiind membru al formatiei O-Zone.

El este casatorit cu Ana Sirbu din 2001. Cei doi au impreuna 3 copii.

Anatolie Melnic - barbatul care isi alinta fetele! „Trebuie sa-i dai femeii tale tot ce ea vrea. Ele merita”. Ce povesteste fiica lui, Kamelia - VIDEO

Articole din aceeasi categorie