12.07.2023
Valerie Lungu vrea sa devina mamica? Ce declaratii a facut bloggerita: „Sunt atat de entuziasmata” - FOTO

Valerie Lungu a facut primele declaratii despre copil.

Valerie Lungu a povestit pe retelele de socializare ca se simte pregatita sa devina mamica pentru prima data. Fanii ei au ramas socati pentru ca este prima data cand influencerita abordeaza acest subiect important. Ce a scris Valerie pe pagina ei de Instagram?

Valerie Lungu le-a povestit fanilor de pe Instagram ca a ajuns la momentul in care se simte pregatita sa devina mamica. Influencerita a ajuns la aceasta concluzie dupa ce a petrecut mai mult timp cu o fetita nou-nascuta.

Valerie a mai spus si ca nu stie exact cum trebuie sa te simti cand esti cu adevarat pregatit pentru acest pas, insa ea se vede gata sa aduca pe lume un copil.

Nu si-a putut stapani lacrimile! Nicolle Trifan, momente de cumpana: „Nu e totul roz cum se vede pe social media” - FOTO

„Nu cred ca vedeti, dar se observa pe story-urile mele ca sunt atat de incantata si cat am stat la Sienna am tinut-o in brate pe aia mica, i-am schimbat pampersul, i-am dat laptic. Cand voia sa mi-o ia eram: „NU!”. Sunt atat de entuziasmata! Cred ca incep sa fiu pregatita sa am un copil. Nu stiu daca asa se simte cand ar trebui sa fii pregatita, habar nu am”, a spus Lungu.

Ludmila Adamciuc - invinovatita de sindromul fetitei sale: „Eu am o repulsie fata de aceste persoane care...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie